Ben Affleck és Jennifer Garner válnak

Forrás: AFP -
Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Afflecknek és Jennifer Garner válásának híre már többször felröppent, de eddig úgy tűnt, sikerült megmenteni a házasságukat. A legfrissebb hírek szerint azonban mégsem maradnak együtt. 

Úgy tudni, a két színész a válókeresetet állítólag együtt adta be és békésen válnak külön. Közös gyermekfelügyeletet kértek, a vagyonukat fele-fele arányban osztják el.

Jennifer Garner és Ben Affleck Forrás: AFP

Affleck és Garner házassága tíz év házasság után került válságba. A színész megcsalta a feleségét bébiszitterükkel. Egy ideig úgy tűnt, menthető a kapcsolat, de úgy tűnik, mégis a különválás mellett döntöttek.

Ben Affleck egy interjújában alig győzte dicsérni feleségét és gyermekeit. A színész gyermekei születését nevezte élete legmeghatározóbb pillanatainak. "Üdvözölni a gyermekeimet ezen a világon, és egyszerűen csak velük lenni. Azt hiszem, az élet értelme az, hogy jó embereket neveljünk" – idézi az InStyle a sztár szavait, aki Jennifer Garnerről is meghatóan nyilatkozott. "Ő a világon a legjobb édesanya" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.