Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter elutazott a húsvéti ünnepekre. Spanyolországban tölti ezt a pár napot új kedvesével, Eszterrel, aki az alábbi fotó szerint tényleg igazi bombázó. 

"Szép a kilátás" – osztotta meg a műsorvezető az Instagramon.

Szép a kilátás ✌ #spain #relax #sunshine

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

A showman és barátnője, Eszter már korábban is posztolt egy-egy képet Spanyolországból. Eszter kettőjükről osztott meg fotót, Hajdú pedig azt mutatta meg, hogy mit esznek sonka és torma helyett.

Megható bejegyzéssel lepte meg magyar rajongóját az elhunyt Bud Spencerhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-meghato-husveti-jokivansaggal-lepte-meg-magyar-rajongojat-az-elhunyt-bud-spencer.htmlMicsoda meglepetés. Bud Spencer hivatalos Facebook-oldala szombaton magyar rajongója, Török Szabolcs fotómontázsával kívánt boldog ünnepeket és szép hétvégét a követőknek. TV + SztárokOrigoMadonna meztelen címmel kiállítás nyílik a pop királynőjéről: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170416-madonna-meztelen-cimmel-kiallitas-nyilik.htmlA képeket a 21 éves Madonnáról Martin H. M. Schreiber készítette, 1979-ben. TV + Sztárok--Tóth Gabi videóüzenetben tisztázta a szakításáról szóló hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170415-toth-gabi-szakitasrol-nyilatkozott.htmlTegnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és szerelme, Molnár Tibi szakítottak. Az énekesnő most a Facebookon, egy videóüzenetben tisztázta a dolgokat.TV + SztárokOrigoMelltartóban bulizott a Coachellán Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-melltartoban-bulizott-a-coachellan-vajna-timea.htmlA Coachella fesztiválon szexiskedett Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoZimány Linda: "Parázom, hogy egyedül maradok"http://www.life.hu/sztarok/20170416-zimany-linda-fel-hogy-egyedul-marad.htmlA Nagy Duettről, karrierről, szerelemről, szakításról beszélt Zimány Linda. TV + SztárokOrigoRubint Réka mexikói táborában házasodott össze egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-rubint-reka-mexikoi-taboraban-hazasodott-egy-par.htmlRajongóik Rékáék mexikói táborát találták a legalkalmasabbnak ahhoz, hogy kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.