Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készült a visszatérésre, de nem mindenáron. 

"Modellként és színésznőként az elmúlt nyolc évben is elfoglalt voltam, szépen csendben tettem a dolgom. Szabadidőmben jártam a világot, és rövidesen már blogot is vezetek mindenről. Természetesen rengeteg műsorba hívtak eddig is, de nem vállaltam el, meghagytam ezt az örömöt a celebeknek, én nem érzem magam annak. Persze volt idő, amikor a szerződéseim miatt nekem is volt ilyen kötelezettségem, de ez már a múlt. Szabadúszóként saját magam döntök az életemről" – nyilatkozta Viki a Borsnak.

Viki az RTL Klubon tér vissza egy utazási műsorral, az év végéig hetven magyarországi hotelben hajtja álomra a fejét.

"Úgy érzem, szerencsés vagyok, hiszen most is olyan feladat talált meg, amit mindig is szerettem volna, és amire vágytam. Igaz, azt vallom, a sikerért mindig meg kell dolgozni, én is így teszek a mindennapokban. Félre kellett tennem a terveimet is, idén viszont egész Magyarországot megismerhetem. Imádok utazni, ez már köztudott, úgyhogy ezt a műsort tényleg nekem találták ki" – mondta.

Úgy tudni: Tóth Gabi és szerelme, Molnár Tibi szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-ugy-tudni-toth-gabi-es-szerelme-molnar-tibi-szakitottak.htmlAz énekesnő tavaly júniusban eljegyzési gyűrűről mesélt, később pedig arról, hogy nagyon vágyik babára. A legfrissebb hírek szerint azonban Gabi és az X-Faktorban Trap kapitányként megismert Molnár Tibi szakítottak. TV + Sztárok--NAV-botrány - "Jóakaróinak" üzent Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20170414-nav-botranyban-uzent-gaspar-bea.htmlAhogy hírül adtuk, Gáspár Győzőt 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. A showman felesége "megszólalt" az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoVisszalépett Oroszország az Eurovíziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-visszalepett-oroszorszag-az-eurovizios-dalfesztivaltol.htmlVisszalépett az idei Eurovíziós Dalfesztiválon való részvételtől Ororszország. Ukrajna nemrég adta tudomásukra, hogy a kerekesszékes énekesnő, Julia Szamojlova nem léphet be Ukrajnába, mert 2015-ben fellépett az oroszok által elfoglalt Krímben. TV + Sztárok--Búcsú a Himalájától: Pintér László beszámolójahttp://www.life.hu/sztarok/20170414-bucsu-a-himalajatol-pinter-laszlo-beszamoloja.htmlA Magyar Everest Expedíció trekking csapatának Island Peak-különítménye is visszatért Katmanduba. Pintér László így számol be az élményeikről. TV + SztárokOrigoRubint Réka Mexikóban táboroztathttp://www.life.hu/sztarok/20170414-rubint-reka-fitneszledi-mexikoban-taboroztat.htmlMexikóban utaztak táborozni Rubint Rékáék. Követőit most ott mozgatja meg, de a sport mellett a buli sem marad el. TV + SztárokOrigoMajka és Dundika fiai így pancsolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-majka-es-dundika-fiai-igy-pancsolnak-las-vegasban.htmlA család már egy ideje az Egyesült Államokban pihen, ahonnan most Hajni osztott meg egy fotót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.