Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella ittasan balesetet okozott

Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni -
ittas baleset Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag ahogy korábban Oszter Sándor, úgy most a felesége okozott balesetet alkoholos befolyásoltság alatt. Csak egy pohár bort ivott, mielőtt autóba szállt, de ez elég volt ahhoz, hogy bevonják a jogosítványát.

Oszter Sándornak és családjának sűrűn van dolga mostanában a rendőrséggel. A színész korábban ittasan okozott balesete miatt került szembe a hatóságokkal, ami miatt el is vették a jogosítványát, később pedig befolyással való üzérkedéssel vádolták, és még nincs vége. Ezúttal viszont nem neki, hanem zongoraművész feleségének, Failoni Donatellának akadt dolga a rend őreivel.

Oszter Sándor felesége ittasan vezetett Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni

A Story magazin állítása szerint ugyanis

a színész felesége okozott nemrég ittasan balesetet.

Emiatt már be is vonták a jogosítványát. Állítólag egyetlenegy pohár bort ivott csupán, mielőtt autóba szállt, és csak a közértig akart menni tojásért, de balesetet okozott. Összekoccant egy autóval, és hiába nem lett senkinek baja, még az autókban sem esett kár, a másik sofőr kihívta a rendőrséget, így derült ki, hogy a zongoraművésznek van egy kis alkohol a szervezetében.

Rihanna nem találta a Coachella fesztivál kijáratáthttp://www.life.hu/sztarok/20170419-rihanna-nem-jutott-ki-a-coachella-fesztivalrol.htmlRihanna kétségbeesetten keringett a Coachella fesztiválon a kijáratot keresve, de hiába kérdezett meg minden szembejövőt, senki nem segített rajta. Egyedül kellett megoldania ezt a feladatot. TV + Sztárok--Az Édes Élet túlsúlyos sztárja, Tracy nem tudott kiszállni a dézsából - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170419-az-edes-elet-tulsulyos-sztarja-tracy-nem-tudott-kiszallni-a-dezsabol.htmlTracy, az Édes Élet nagyszájú sztárja komoly bajba került, miután egy dézsában fürdőzött. Nem tudott ugyanis kiszállni! Egy speciális eszköz kellett ahhoz, hogy kimentsék. TV + SztárokOrigoSzáraz Dénes: Fantasztikus élményekkel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-szaraz-denes-felert-mount-everestre.htmlSzáraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapatának tagjaként ellátogatott a világ legmagasabb hegyének, a Mount Everestnek az alaptáborába (5344 méter), onnan pedig átment az Island Peakez, hogy a hegy mászási rekordját megdöntve kevesebb, mint 6 óra alatt felérjen 6189 méteres csúcsra. Teljes csúcsmászás oda-vissza közel 12 órás erőltetett menet volt a színész számára, aki az elmúlt három hét alatt élete legnagyobb kalandját élte át. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Amanda Lepore, a transzszexuális énekesnő: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170419-igy-nezett-ki-amanda-lepore-a-konyve-dedikalasan.htmlAmanda Lepore kiadta első könyvét. A dedikáláson pedig friss fotó is készült a transzszexuális sztárról. Így néz ki most. TV + Sztárok--Újraindul a Morning Show Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-ujraindul-a-morning-show-stohl-andrassal-pataki-zitaval-es-janklovics-peterrel.htmlA Class FM reggeli műsora, a Morning Show új nevekkel erősít: a biztos siker érdekében ismert emberek köszöntik a hallgatókat ezentúl reggelente: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter lesznek a műsorvezetők. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián csalódott az édesanyjában: nem ment el az eljegyzésükrehttp://www.life.hu/sztarok/20170419-berki-krisztian-csalodott-edesanyjaban.htmlBerki Krisztián és édesanyja kapcsolata nem volt túl felhőtlen. A sztárt leginkább a nagymamája nevelte, míg édesanyja dolgozott, de felnőttkorára igyekezett megbocsátani a külön töltött időszakot. Az asszony azonban ismét hatalmas fájdalmat okozott a fiának... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.