Ezért van kevés ember Victoria Beckham körül

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin -
barátság család Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt gondolnánk, hogy egy világsztár körül hemzsegnek a barátok, de Victoria Beckham elárulta, hogy rá ez az állítás nem igaz. 

Victoria Beckham életében elengedhetetlen, hogy jó kapcsolatai legyenek, hiszen a munkája, illetve a titulusa is megköveteli, hogy bizonyos körökben jó viszonyokat ápoljon.

De a sztáranyuka most azt is elárulta, hogy a magánéletében egyáltalán nincs akkora nyüzsgés, mint ahogy azt sokan gondolják. A nyilvános fotóin is többnyire csak a családjával látjuk, és állítása szerint a valóság is pont így néz ki.

Victoria Beckham elmesélte miért nincs sok barátja Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

"Nincs sok barátom, de ennek ellenére sosem vagyok magányos. Olyan emberek vesznek körül, akiket tényleg szeretek. Közel áll hozzám 4-5 személy a gyermekkoromból, de őket sem látom olyan gyakran. Ezen kívül pedig van a családom, és nem több. Nem is lenne időm több kapcsolatot ápolni: reggelnte ébredés utáni edzek, aztán elindítom a gyerekeket az iskolába, majd ismét sportolok egy kicsit, aztán dolgozni megyek" - írta meg a Mirror.

Victoria Beckham nem ad pénzt a megszorult húgának

Az Adams testvérek ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra, de az életük teljesen más fordulatot vett. Míg Victoria egy sikeres és boldog nő lett, addig Louise egy többszörösen elvált, négygyermekes édesanya, anyagi gondokkal. Olvass tovább...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.