Folytatódik az X-Akták: újabb részeket rendelt belőle a Fox

Forrás: Fox -
sorozat X-Akták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok rajongó örülhet most, hiszen újabb évadot rendeltek be a legendássá vált sorozatból, vagyis az X-Aktákból! Még idén jöhetnek az új részek.

Rengetegen rajonganak a kultikus sorozatért, melyben Mulder és Scully paranormális jelenségek után nyomoz. A fanatikusok most igazán boldogok lehetnek, hiszen az X-Aktákból újabb évadot rendelt be a Fox.

Folytatódik az X-Akták Forrás: Fox
Bencétől búcsúztak el az Exek az édenben játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20170421-bence-esett-ki-az-exek-az-edenben-cimu-musorbol.htmlEgyöntetűen mindenki Bence távozása mellett tette le a voksát. Vajon miért? TV + SztárokOrigoGáspár Győzikéék rengeteg fenyegető üzeneteket kapnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gaspar-gyozikeek-fenyegeto-uzeneteket-kapnak.htmlIsmét sok a botrány a Gáspár család körül: nem elég, hogy a megcsalásos ügye is zajlik, ezzel párhuzamosan adócsalás miatt is nyomoznak ellene, most ráadásul még az életüket is félthetik: fenyegető üzeneteket kapnak.TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége, Failoni Donatella valóban ivott a baleset előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170421-oszter-sandor-felesege-tenyleg-ivott.htmlOszter Sándor után a felesége jogosítványát is bevonták, méghozzá ittas vezetés miatt. Failoni Donatella be is ismerte, hogy ivott, de csak egy pohár bort fogyasztott.TV + Sztárok--91 éves lett II. Erzsébet: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170421-91-eves-lett-ii-erzsebet.html65 éve uralkodik II. Erzsébet, ezzel ő a leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó. A legrégebb óta regnáló uralkodók között nőként ő van az első helyen, és ki tudja, még meddig lesz a trónon, hiszen betöltötte a 91. életévét, és még mindig remek egészségnek örvend.TV + Sztárok--Csodaszép menyasszonyi ruhában pózolt Veres Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-veres-monika-nika-menyasszonyi-ruhaban-pozol.htmlVeres Mónika Nika menyasszonyi ruhában pózol a legfrissebb Instagram-fotóján. TV + SztárokThinkstockCserpes Laura így szurkol szerelmének, Gyurta Daninakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gyurta-daninak-baratnoje-cserpes-laura-szurkol.htmlGyurta Dani remek formáját hozza a debreceni országos bajnokságon, tegnap megnyerte a férfi 200 méteres mellúszást. Ami nem is csoda, hiszen nemcsak új edzővel dolgozik, de ismét szerelmes, kedvese pedig ott van vele, és a medence széléről drukkol neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.