Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella valóban ivott a baleset előtt

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
ittas Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándoré után a felesége jogosítványát is bevonták, méghozzá ittas vezetés miatt. Failoni Donatella be is ismerte, hogy ivott, de csak egy pohár bort fogyasztott.

Meggyűlt a bajuk Oszter Sándoréknak a rendőrséggel, ám most nem a híres színésznek akadt velük dolga, hanem a feleségének. A zongoraművész jogosítványát ugyanis bevonták, méghozzá ittas vezetés miatt. Failoni Donatella koccant egy autóval, miután alkoholt fogyasztott, és autóba ült. Elismerte, hogy ivott, de leszögezte, hogy csak egy pohár bort!

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella elárulta, valóban ivott a baleset előtt Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Szerintem egy pohár bor elfogyasztása nem egyenlő azzal, hogy valaki ittas.

mondta a Blikknek

91 éves lett II. Erzsébet: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170421-91-eves-lett-ii-erzsebet.html65 éve uralkodik II. Erzsébet, ezzel ő a leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó. A legrégebb óta regnáló uralkodók között nőként ő van az első helyen, és ki tudja, még meddig lesz a trónon, hiszen betöltötte a 91. életévét, és még mindig remek egészségnek örvend.TV + Sztárok--Csodaszép menyasszonyi ruhában pózolt Veres Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-veres-monika-nika-menyasszonyi-ruhaban-pozol.htmlVeres Mónika Nika menyasszonyi ruhában pózol a legfrissebb Instagram-fotóján. TV + SztárokThinkstockCserpes Laura így szurkol szerelmének, Gyurta Daninakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gyurta-daninak-baratnoje-cserpes-laura-szurkol.htmlGyurta Dani remek formáját hozza a debreceni országos bajnokságon, tegnap megnyerte a férfi 200 méteres mellúszást. Ami nem is csoda, hiszen nemcsak új edzővel dolgozik, de ismét szerelmes, kedvese pedig ott van vele, és a medence széléről drukkol neki. TV + Sztárok--Celine Dion bevallotta: nehezen tud a férje nélkül élnihttp://www.life.hu/sztarok/20170420-celine-dion-nem-tud-mas-ferfira-nezni-a-ferjen-kivul.htmlCeline Dion őszinte vallomásban mesélt élete szerelméről, a férfi elvesztéséről, és ennek következményeiről. TV + Sztárok--Falusi Mariann retteg a szüléstől http://www.life.hu/sztarok/20170420-ezert-nincs-gyermeke-falusi-mariannak.htmlFalusi Mariann őszintén mesélt arról, hogy miért retteg a szüléstől, és miért nem lett családanya. Gyermekkori rossz emlék okozza a szorongó érzést. TV + Sztárok--Ezért van kevés ember Victoria Beckham körül http://www.life.hu/sztarok/20170420-victoria-bevallotta-miert-nincs-sok-baratja.htmlAzt gondolnánk, hogy egy világsztár körül hemzsegnek a barátok, de Victoria Beckham elárulta, hogy rá ez az állítás nem igaz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.