Sztárgyerekek, akik a szüleik pénzét költik: Brooklyn Beckhamtől Hiltonékig

Brooklyn Beckham sztárgyerek Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemeték élete egy olyan világ, amit el sem tudunk képzelni. Elképesztő luxus és fényűzés, ahol tényleg minden megvan, ami a szem-szájnak ingere. Míg mások ruhákat, vagy egyszerű játékokat kapnak, nekik méregdrága autókat és jachtokat ajándékoznak, felnőve pedig tovább szórják szüleik pénzét a legelképesztőbb dolgokra. Petra és Tamara Ecclestone kastélyokat vásárolnak, de Brooklyn Beckham is mestere a pénzköltésnek! Ők nem a valóságban élnek, számukra tényleg csak a csillagos ég a határ.

Hiltonék

Paris és Nicky Hilton Forrás: Northfoto

Nem titok, hogy Paris Hilton és kevésbé híres testvérei a szüleik pénzét költik, hiszen semmi mást nem csináltak eddig egész életükben, csak buliztak. Élik a fényűző luxuséletüket, utazgatnak és vásárolgatnak. Az égvilágon semmi problémájuk nincs és nem is lesz azon kívül, hogy mire költsék el apuka pénzét. Conrad Hilton attól sem riad vissza, hogy kérkedjen befolyásos szüleivel. A British Airways légitársaság dolgozóit egyszer meg is fenyegette, hogy kevesebb, mint 30 másodperc alatt kirúgathatja őket, miután dohányzással vádolták.

Dubaj hercege

Dubaj hercege Forrás: AFP/Marwan Naamani

Ha valaki, ő az élet császára. Dubaj hercege, vagy teljes nevén Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum nem ismer mást, csak a luxust. Mindegy, hogy szárazföldi, vízi, vagy légi közlekedésről van szó, neki mindenből a legjobb jár. Hétköznapokon egy gyémánttal kirakott Mercedesszel furikázik, ami csak egy kicsivel ér kevesebbet, mint 5 millió dollár, de a tengeren sem adja alább: a legnagyobb, 300 millió dolláros jachtot használja a vizeken. Valószínűleg egész életében nem lesz gondja, hiszen apja az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke.

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham Forrás: AFP/Mark Ralston

David Beckham és Victoria elsőszülött fia kétségtelenül kiváltságos gyermek, amit ki is használ. A szülei hatalmas vagyonnal rendelkeznek, és Brooklyn azon dolgozik, hogy saját jogon is ismert legyen, ugyan ezt a szülei pénzén próbálja elérni. Legutóbb például ő fotózta a Burberry kampányát, de rossz nyelvek szerint csak azért adatott számára ilyen lehetőség, mert a szülei nagy pénzt fizettek ezért a divatcégnek. Állítólag David Beckham már belátta, hogy sajnos Brooklynt eléggé elkényeztették, de még az is lehet, hogy saját karriert épít majd a sztárcsemete.

Petra és Tamara Ecclestone

Petra és Tamara Ecclestone Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Ők tényleg csak arról híresek, hogy a híres édesapjuk pénzét költik, aki nem más, mint Bernie Ecclestone. Neki aztán bőven van mit a tejbe aprítania, hiszen ő volt 1978-tól 2017-ig a Formula–1 autóverseny-sorozatot irányító cégcsoportok legfontosabb vezetője. Vagyonát körülbelül 4 milliárd dollárra becsülik, 2011-ben ő volt az Egyesült Királyság negyedik leggazdagabb embere, bár lányai annyi pénzt elköltenek, hogy lehet, már lejjebb csúszott a listán... Petra és Tamara előszeretettel vásárolgatnak kastélyokat, kúriákat és persze minden mást egészen addig, míg el nem fogy az apanázs.

Justin Dior Combs

Justin Dior Combs apjával, P. Diddyvel Forrás: AFP/2010 Getty Images/Slaven Vlasic

P. Diddy fia egyáltalán nem szégyelli, hogy az apja pénzét költi, hiszen van belőle bőven. A rajongók akkor nyerhettek egy kis betekintést a fényűző életmódjába, amikor évekkel ezelőtt megmutatta a 16. születésnapi buliját. Édesapjától erre a jeles alkalomra egy több mint 100 millió forintot érő luxusautót kapott, persze ez csak egy ajándék volt a sok közül. Justin állítólag egy elképesztően elkényeztetett kölyök, amit az egyik edzője meg is említett neki, de P. Diddy megvédte a fia becsületét: megütötte az edzőt, ezzel le is rendezte a vitát.

Privát szigetén szomorkodik Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20170421-johnny-depp-elkepesztoen-rossz-passzban-van.htmlIlyen állapotban még sosem láttuk Johnny Deppet. Vajon hogy lehet kimászni egy ilyen nehéz helyzetből? TV + Sztárok--Fejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-fejos-eva-es-tatar-csilla-az-anyasagrol-beszeltek.htmlÉrett nőként vált anyává Tatár Csilla és Fejős Éva is, mindketten tudják, hogy a kiegyensúlyozottság kulcsa, ha megvan a megfelelő énidő. Ehhez azonban kell a rutin, de például online vásárlással nagyon sok időt lehet megspórolni, ami mindkét sztármamánál bevált: az így megspórolt perceket magukra is fordíthatják. TV + Sztárok--Bencétől búcsúztak el az Exek az édenben játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20170421-bence-esett-ki-az-exek-az-edenben-cimu-musorbol.htmlEgyöntetűen mindenki Bence távozása mellett tette le a voksát. Vajon miért? TV + SztárokOrigoGáspár Győzikéék rengeteg fenyegető üzeneteket kapnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gaspar-gyozikeek-fenyegeto-uzeneteket-kapnak.htmlIsmét sok a botrány a Gáspár család körül: nem elég, hogy a megcsalásos ügye is zajlik, ezzel párhuzamosan adócsalás miatt is nyomoznak ellene, most ráadásul még az életüket is félthetik: fenyegető üzeneteket kapnak.TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége, Failoni Donatella valóban ivott a baleset előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170421-oszter-sandor-felesege-tenyleg-ivott.htmlOszter Sándor után a felesége jogosítványát is bevonták, méghozzá ittas vezetés miatt. Failoni Donatella be is ismerte, hogy ivott, de csak egy pohár bort fogyasztott.TV + Sztárok--Csodaszép menyasszonyi ruhában pózolt Veres Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-veres-monika-nika-menyasszonyi-ruhaban-pozol.htmlVeres Mónika Nika menyasszonyi ruhában pózol a legfrissebb Instagram-fotóján. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.