Csodaszép menyasszonyi ruhában pózolt Veres Mónika

Nika menyasszony Veres Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika Nika menyasszonyi ruhában pózol a legfrissebb Instagram-fotóján.

Csodaszép képet tett közzé közösségi oldalán a magyar énekesnő. "Forever and always ❤️" – ennyit fűzött csak hozzá ehhez a gyönyörű fényképhez:

Nika korábban intim tetoválását is megmutatta. Hogy mi díszíti a testét, itt nézheted meg.

Cserpes Laura így szurkol szerelmének, Gyurta Daninakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gyurta-daninak-baratnoje-cserpes-laura-szurkol.htmlGyurta Dani remek formáját hozza a debreceni országos bajnokságon, tegnap megnyerte a férfi 200 méteres mellúszást. Ami nem is csoda, hiszen nemcsak új edzővel doglozik, de ismét szerelmes, kedvese pedig ott van vele, és a medence széléről drukkol neki.TV + Sztárok--VV Béci keményen beszólt Gáspár Evelinnek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-vv-beci-elmondta-velemenyet-gaspar-evelinrol.htmlEgyre csak szövődnek a sztárok körüli botrányok. Mostmár Béci is fontosnak érezte, hogy szót emeljen a húga ügyében. TV + SztárokOrigoBudapesten bulizott Jennifer Lawrence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-budapesten-szorakozott-jennifer-lawrence.htmlJennifer Lawrence még mindig Budapesten van, de már egy ideje nem láttunk róla friss fotót, egészen mostanáig! Így bulizik fővárosunkban a sztár. TV + Sztárok--Falusi Mariann retteg a szüléstől http://www.life.hu/sztarok/20170420-ezert-nincs-gyermeke-falusi-mariannak.htmlFalusi Mariann őszintén mesélt arról, hogy miért retteg a szüléstől, és miért nem lett családanya. Gyermekkori rossz emlék okozza a szorongó érzést. TV + Sztárok--Szakított barátnőjével a Barátok köztben játszó Kiss Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170420-szakitott-baratnojevel-a-baratok-koztos-kiss-peter.htmlÚjra szabad préda az RTL Klub sztárja, hiszen nem is olyan rég szakított a barátnőjével. A Barátok köztben játszó Kiss Péter elárulta, miért lett vége a kapcsolatának. TV + Sztárok--Ezért van kevés ember Victoria Beckham körül http://www.life.hu/sztarok/20170420-victoria-bevallotta-miert-nincs-sok-baratja.htmlAzt gondolnánk, hogy egy világsztár körül hemzsegnek a barátok, de Victoria Beckham elárulta, hogy rá ez az állítás nem igaz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.