Exek az édenben: Egyre nehezebben bírja szex nélkül Dia

Forrás: Viasat3 -
Exek az Édenben Exek Dia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dia sérelmezi, hogy Norbi - akinek egyébként az exe és megérkezett a játékba - nem szexel vele. A lány Francinak és Tominak panaszolta el kielégítetlenségét. 

"Ugye nekem van a szexmániás betegségem. Sokan azt hiszik, hogy ezt csak poénból mondom, és ezzel viccelődnek. Két napja olyan feszült vagyok... napról napra jobban érzem, hogy mindenem kezd befeszülni. Én hagynám Norbinak, de pont az a baj, hogy ő állt le. Én szarul vagyok... Ő megígérte otthon, hogy nem szexel majd, de én is megígértem, de... Az már úgyis benne lesz a műsorba, hogy pamacsoltunk" - mondta el játékostársainak Dia, akinek az életét Norbi játékba érkezett exe is keseríti. A lány ugyanis egy percig nem tagadta, neki az elsődleges főnyeremény Norbi lenne, a pénz csak másodsorban érdekli.

Dia Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.