Miley Cyrus Katy Perry Angelina Jolie Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. 

Sosem gondoltuk volna, hogy valaha is megismerhetjük Angelina Jolie, Rihanna vagy éppen Katy Perry kiköpött mását, ám ezúttal ez is megtörtént.

A nemrég napvilágra került fotókon szereplő civil emberek megszólalásig hasonlítanak a hírességekre, és ők még rá is tesznek egy lapáttal. Ugyanolyan frizurákat hordanak mint a sztárok, úgy öltözködnek vagy sminkelnek, ettől pedig még rémisztőbb az egyformaság.

A következő galériában megmutatjuk a szóbanforgó személyeket, melyek közül néhányan komoly követőtáborral is rendelkeznek.

Egyszerűen nem lehet betelni a látvánnyal,mert a legtöbb ember úgy meglepődik a hasonlóságtól, hogy nem bírják abbahagyni a képek nézegetését.

/1705/D_bbe2017513124816
Sztárok, akik hírességekkel vesztették el a szüzességükethttp://www.life.hu/sztarok/20170424-sztarok-akik-hiressegekkel-vesztettek-el-a-szuzesseguket.htmlA szüzesség elvesztése a sztárok életében is egy olyan momentum, amit soha nem fognak elfelejteni, többen meg is osztották az első élményüket. A legnagyobb hírességek közül sokan egy másik sztárral feküdtek le életükben először. Beyoncé sem akárkivel volt együtt első alkalommal, de Selena Gomez és Joe Jonas is egy másik celebnek adták a szüzességüket. Brooke Shields hisztirohamot kapott az első együttlét után, de nem csak neki voltak érdekes élményei. TV + SztárokAFPÍgy mulattak a sztárok a Coachella fesztiválon: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-igy-mulattak-a-sztarok-a-coachella-fesztivalon-fotogaleria.htmlA Coachella fesztiválon tényleg mindenki ott van, aki számít, vagy legalábbis bizonyos körökben számít. Idén sem volt ez másképpen. TV + SztárokOrigoSztárok, akik túltolták a luxusthttp://www.life.hu/sztarok/20170412-tulzott-luxusban-elo-sztarok.htmlNem véletlenül szokták mondani, hogy a túlzott luxus könnyen magával ragadja az embert. Íme, néhány sztár, akik láthatóan nem veszik már észre, hogy mennyi felesleges hülyeségre szórnak ki elképesztő összegeket. TV + Sztárok--Sztárok emlékezetes aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20170406-sztarok-vicces-aranykopesei.htmlNéha mindenki tud olyat mondani, amitől mások a hajukat eldobják – ez az ismert emberekkel is előfordul. Íme, a legütősebb aranyköpések, amelyek mind sztárok szájából hangzottak el. TV + Sztárok--Öngyilkos sztárok: tehetségek, akik eldobták maguktól az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170331-sztarok-akik-ongyilkossagot-kovettek-el.htmlA fényűzés és az ismertség nem jelent boldogságot. Sok tehetséges művész dobta el magától az életét, pedig látszólag mindenük megvolt. Sokan rajongtak értük, ők mégsem voltak elégedettek a sorsukkal, inkább önkezükkel véget vetettek az életüknek, hátrahagyva családjukat és gyermekeiket. TV + Sztárok--Sztárok, akik valamikor egy pár voltak: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170322-sztarok-akik-a-multban-egy-par-voltak.htmlA sztárok világában néha már nehéz követni, hogy ki-kivel alkot egy párt, vagy éppen azt, hogy kiknek volt közük egymáshoz valaha a múltban. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.