Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas élmény érte a születésnapján Sz. Veronikát. Az öröme azonban nem lehetett teljes, néhány fotóból balhé lett.

"Kedden a születésnapomat ünnepeltem egy budai étteremben. A barátnőim megleptek egy tiarával, fel is tettem. Majd megláttam, hogy ott bulizik Jamie Foxx is, és odamentem hozzá, hátha készíthetek vele egy közös képet. Ő fogta, kivette a telefont a kezemből, és hat képet is készített. Szinte azonnal kiraktam az Instagramra, ahol a képeken megjelöltem a színészt. Na, nem is telt el sok idő, egy ismerősöm már hívott is, hogy vegyem le a képeket, mert Foxx barátnője ki van akadva, féltékeny rám. Mint kiderült számomra, a féltékeny nő nem más, mint Katie Holmes. Na ez nem semmi" –mondta el a Blikknek Veronika.

Katie Holmes és Jamie Foxx Forrás: AFP

Édesapja halála után egy héttel hunyt el Romsics Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-edesapja-halala-utan-egy-hettel-hunyt-el-romsics-nora-modell.htmlEgy ország gyászolja a pár nappal ezelőtt elhunyt gyönyörű magyar modellt, Romsics Nórát. Reggel még csak barátai részvétüzeneteit lehetett látni a Facebookon, mostanra azonban több részlet is napvilágot látott a tragédiával kapcsolatban. TV + SztárokThinkstockA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-a-tavaszi-szezonban-magyarok-aludtak-eloszor-a-7000-meter-felett-az-everesten.htmlA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everesten.Rendkívül eredményes második akklimatizációs kört teljesített Klein Dávid és Suhajda Szilárd. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Norbi romantikus történetehttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-norbi-romantikus-tortenete.htmlAz Exek az édenben kamerái előtt beszélt arról, hogyan jöttek össze a szülei. TV + SztárokOrigoEzért a lányért hagyta el a családját Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-ezert-a-lanyert-hagyta-el-csaladjat-stohl-andras-szinesz.htmlEgy budai étterem kerthelyiségében fotózták le Stohl Andrást és új kedvesét. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoExek az édenben: Kiesett Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-kiesett-dia.htmlNorbi exének felbukkanásával már sejteni lehetett, hogy Dia nem sokáig marad a luxushotelben Balin. Addig-addig hisztizett, hogy a többiek hazaküldték. TV + SztárokOrigoPumped Gabo tanulni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-tanulni-szeretne-erettsegi-elott-all.htmlVéletlenül fedezte fel magának a média, ma reality forog vele. Pumped Gabo egy pillanat alatt ismert ember lett, amit persze ő egy kicsit sem bán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.