Bíró Ica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz 60 éves Bíró Ica fitnesz-szakértő, modell, színésznő és énekesnő. És nem túlzás kijelenteni, hogy Icán bizony nem fog az idő vasfoga.

Ica lelkesen posztol Instagram-oldalára, mi pedig csak ámulunk és bámulunk, milyen nagyszerű formában van mind a mai napig:

Bíró Ica nagyon csinos Forrás: Instagram/biroica

Nem győzünk betelni vele:

Persze azért a retró fotók is helyet kapnak Ica közösségi oldalán:

Régi szép idők , címlapja ! Most találtam a modell oldalon ! Köszi !

Ica Biró (@biroica) által megosztott bejegyzés,

Peller Károly és Stohl Luca esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-peller-karoly-es-stohl-luca-kiestek-a-nagy-duettbol.htmlNem volt rossz az előadsáuk, ők kapták azonban a legkevesebb pontot a nézőktől és a zsűritől.TV + Sztárok--Zimány Linda megint Britney Spears lehetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170430-zimany-linda-ujra-britney-spears-lett.htmlLinda szerint a 2000-es években hasonlítottak igazán Britney-vel. És persze ma este, A Nagy Duett színpadán. TV + Sztárok--Hoppá! Csipa lelépett A Nagy Duett élő adásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-csipa-lelepett-a-nagy-duett-elo-adasabol.htmlMádai Vivien lerántotta a leplet furcsa titkáról, Stohl Luca pedig brutális dekoltázst villantott A Nagy Duett adásában. De más furcsaság is történt a műsor alatt. TV + Sztárok--Stohl Luca brutális dekoltázst villantott A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-stohl-luca-brutalis-dekoltazst-villantott.htmlStohl Luca és Peller Károly a Call me maybe című számot adták elő A Nagy Duett vasárnapi élő adásában. Stohl András lánya pedig iszonyatosan dögös volt. TV + Sztárok--Öröm és boldogság: Nádai Anikónak jól áll a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20170430-nadai-anikonak-jol-all-a-szerelem.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a gyönyörű műsorvezető januárban szakított gyermeke apjával, azóta viszont újra rátalált a szerelem. Nem csoda, hogy Nádai Anikó csak úgy ragyog a képein. TV + Sztárok--Molnár Anikó gyászol: elveszítette a társát!http://www.life.hu/sztarok/20170430-molnar-aniko-gyaszol.htmlSzomorú hírt osztott meg a Facebook-oldalán Molnár Anikó. Az egykori Nagy Ő elveszítette a társát, aki 14 éven át volt mellette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.