párkapcsolat Nagy Adri pasi milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri újra boldog, és végre megismerhetjük új szerelmét is.

Nagy Adri nemrégen zárta le hosszabb kapcsolatát Heilig Gábor fiával, Tamással. Az énekesnő azonban nem sokáig volt egyedül, András oldalán találta meg újra a boldogságot. Pár hónapja alkotnak egy párt, és április elején már együtt utaztak nyaralni Olaszországba – írja a Blikk.

András jómódú, építőiparral foglalkozó családból származik, édesapja évek óta a 100 leggazdagabb magyar listáján szerepel. Pár éve 27 milliárd forintra becsülték a vagyonát.

Közös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásukról értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Joy Corrigan után omladozik minden pasi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-joy-corrigan-az-uj-feltorekvo-modell.htmlŐ az a fiatal szépség, aki után egyre több férfi ácsingózik. Nem is csoda, hiszen minden képzeletet felülmúlóan szexi. TV + Sztárok--Anyukája öltöztette Debreczeni Zitát esküvőjén - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-anyukaja-oltoztette-debreczeni-zitat-eskuvojen.htmlDebreczeni Zita és Gianni esküvőjüket egy olasz síparadicsomban tartották, hegyek között, havas tájjal körülvéve mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükről minden részletet igyekeztek titokban tartani, de végül csak kitálaltak. Íme, még néhány fotó a házaspárról. TV + SztárokOrigoVV Cristofel az Exek az édenben Andikájával kavarthttp://www.life.hu/sztarok/20170502-vv-cristofellel-kavart-az-exek-az-edenben-andikajaval.htmlAz Exek az édenben Andikája bevallotta, hogy bizony egy celebbel is kavart korábban. TV + SztárokOrigoÖsszeomlott Torgyán József özvegye a gyásztólhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-nem-tud-megkuzdeni-a-gyasszal-torgyan-jozsef-ozvegye-cseh-maria.htmlKerüli az embereket, összeroppant a gyásztól Cseh Mária, Torgyán József özvegye. Egy közös barátjuk mesélt erről a TV2 Tényeknek. TV + Sztárok--Gergely Róbert kiakadt Pumped Gabórahttp://www.life.hu/sztarok/20170501-gergely-robert-kiakadt-pumped-gabora-ahogy-a-nokkel-banik.htmlGergely Róbert, aki korábban ugyanabban a műsorban - a Nyerő Párosban - szerepelt, mint Pumped Gabo, nem tartja magában a véleményét. Szerinte Gábor viselkedése megengedhetetlen, és az is, hogy ilyen műsorok menjenek a tévében. TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.