Mariah Carey minden intim testrészét kivillantotta: Fotó

Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszméletlen fotók jelentek meg Mariah Carey-ről. A szexi sztár ezúttal mindenét, de tényleg mindenét megmutatta. 

A híres énekesnő Los Angelesben, a Catch nevű étteremben töltötte a kedd estéjét. A vacsoráról pedig olyan felejthetetlen fotók láttak napvilágot, amelyeket érdemes jól megnézni.

Mariah Carey mindenét közszemlére tette Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/All Access / Mega

A sztár ugyanis mindenét kivillantotta, a mellbimbóitól kezdve a nemi szervén át egészen a borostás hónaljáig. Mariah valószínűleg kissé ittas állapotban lehetett, mert a tekintete is tompább volt, mint más fotókon.

Az énekesnő láthatóan ittas volt Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl

Ez kapóra jött a lesifotósoknak, akik bátran kattintgatni kezdtek annak érdekében, hogy minél több pikáns részlettel tudjanak szolgálni a 47 éves sztár rajongóinak. További fotókat és a villantás forró pillanatait itt nézheted meg.

Mariah Carey lódított: Nem technikai hiba miatt égett be

Az amerikai énekesnő állításával ellentétben nem a technikai feltételek hiányosságai miatt fulladt botrányba Mariah Carey fellépése. Akkor vajon miért?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.