Lady Gaga ijesztő és felismerhetetlen legújabb fotóján

Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem Lady Gaga Instagram-oldalán találtuk volna az alábbi szelfit, rá nem jönnénk, hogy az énekesnő szerepel rajta.

Azt már megszokhattuk, hogy Gaga furábbnál furább külsővel flangál, furcsa kreációkat visel és sokszor felismerhetetlenné sminkeli magát. Most viszont maszk és festék nélkül is nehéz ráismerni:

And that's a wrap for today

xoxo, Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő, aki visszavágyódik az exéhez, megosztotta a rajongóit is. Voltak, akik szerint simán csak fáradtnak tűnik, egyesek pedig azt írták, csodásan néz ki és gyönyörű.

"You're so amazing and beautiful"

"You look tired"

Szerinted kinek van igaza?

Kibeszélő show-t indít az RTL Klub Nádai Anikóval http://www.life.hu/sztarok/20170505-nadai-aniko-egy-uj-musorban-fog-feltunni.htmlNem várt hír került napvilágra az RTL Klub készülő műsoraival kapcsolatban: beszélgetős showt indít a csatorna Nádai Anikóval. TV + Sztárok--Csodálatos modell lett Keveházi Krisztina lánya: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170505-kevehazi-krisztina-lanya-csodas-modell-lett.htmlHihetetlen, de már 16 éves a híres balettművész legidősebb gyermeke, Jázmin. Már modellkedéssel is foglalkozik a szépséges tinilány. TV + Sztárok--Medveczky Ilona megsértődött a reggeli műsorban: nem jutott neki elég időhttp://www.life.hu/sztarok/20170505-medveczky-ilona-megsertodott-a-reggeli-musorban.htmlMedveczky Ilona a pályafutását mutatta be egy reggeli műsorban, erre mindössze 10 perce volt. Sajnos az idő nem volt elegendő ahhoz, hogy mindent elmondjon, ezért sértődött meg a művésznő. TV + SztárokOrigoFöldesi-Béres Rózsa álláspontja Bálint Antónia perével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170505-foldesi-beres-roza-allaspontja-balint-antoniaval-kapcsolatban-1.htmlMint ahogy arról néhány napja beszámoltunk, elsőfokon véget ért Bálint Antónia rágalmazási pere. Földesi-Béres Rózsa, aki egyébként Bálint Antónia gyermeke apjának felesége, azért perelte az egykori szépségkirálynőt, mert Antónia a saját közösségi oldalán illetlen szavakkal bántotta Rózsát és gyermekét. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék Reggeli Show-ja több nagyvárosban is hallható lesz!http://www.life.hu/sztarok/20170505-sebestyen-balazsek-tobb-nagyvarosba-is-hallhatoak-lesznek.htmlSebestyén Balázsék nagy bejelentéssel érkeztek a mai Reggeli Show-ba. Ennek a hírnek a műsor rajongói fognak örülni a legjobban: egyre több nagyvárosban lesznek hallhatóak ugyanis Balázsék. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoExek az édenben: Alex máris távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170505-exek-az-edenben-alex-maris-tavozott.htmlCsütörtök este megint egy fiúnak kellett elhagynia Bali szigetét. Az előző nap csúnya vitába keveredő Geri jó eséllyel pályázott a távozó helyre, mégsem neki kellett mennie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.