párkapcsolat szerelem Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tűnik úgy, hogy Gaga túl van már az előző kapcsolatán, bizonyos vélemények szerint ez csak önámítás. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Lady Gaga és egykori vőlegénye, Taylor Kinney 5 év együttlét után felbontották az eljegyzésüket, és szakítottak. Az énekesnőt nagyon megviselte a dolog, a közeli barátai tartottak is tőle, hogy soha nem fogja kiheverni a szerelmi csalodást.

Lady Gaga és ügynöke, Christiano Carino egy közös partyn is részt vettek Forrás: AFP/Christopher Polk

De 2017 év elején arról is beszámoltunk, hogy Gaga életében egy új férfi lépett porondra: többen is látták turbékolni Gagát a saját ügynökével, Christian Carinoval a Super Bowl szünetében. Úgy néztek ki, mint a friss szerelmesek. Korábban egy Kings of Leon koncerten is együtt jelentek meg, majd nem sokkal ezután a sztár hatalmas lépésre szánta el magát:

visszaküldte az egykori vőlegényétől kapott jegygyűrűjét,

majd nyilvánosan is felvállalta a kapcsolatát Christiannal. Néhány vélemény szerint azonban nem lesz hosszúéletű a románc, ugyanis a 30 éves énekesnő szíve még mindig Kinney-hez húz, és Carinoval csak vígasztalódik - írta meg a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.