Csomor Csilla külföldre kényszerül dolgozni?

Fotó: Aigner Iván -
színésznő külföld Barátok közt Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csilla elárulta, külföldön szeretne dolgozni, és azt is elmesélte, hogy miért nem elégedett a jelenlegi életével. 

A Barátok közt Berényi Zsuzsája hosszú éveken át volt látható minden este a tévéképernyőkön, de élete a sorozat óta gyökeresen megváltozott. Nem találja a helyét a hivatásában, pedig önálló estjei vannak és színházakban játszik. Ennek ellenére úgy érzi, a szakma peremére szorult.

Csomor Csilla Fotó: Aigner Iván

Elmondása szerint még egy ideig küzdeni fog, mert első sorban itthon szeretne elhelyezkedni, de elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer betelik a pohár.

"Nincs ezen semmi meglepő. Manapság már egyre több ember fejében megfordul, hogy külföldön méretteti meg magát. Az utóbbi időben, minden küszködésem ellenére, falakba ütközöm. Ez egy ponton túl már elgondolkodtatja az embert, esetleg nem vagyok jó helyen, és tovább kell lépni. Persze ezt rengeteg töprengés előzte meg, és a szívem szakadna meg, ha tényleg itt kellene hagynom a szeretteimet. Idén is megtettem mindent: több színházba beadtam az önéletrajzomat, csomó helyre kiajánlottam az önálló estjeimet. Tehát küzdök még mindig, de lesz egy olyan pont, amikor már nem marad több energia, és új lehetőségek után kell kutatni" - írta meg a Bors.

Kiss Ramóna elárulta, miért távozott a Barátok köztből – Videó!

Kiss Ramóna 16 évig erősítette a Barátok közt csapatát, mondhatni, a nézők szeme láttára cseperedett fel. Most viszont úgy érzi, eljött a búcsú ideje. Elárulta mit szeretne csinálni a jövőben: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.