Fadi Fawaz elkésett George Michael temetéséről

Forrás: AFP/Leon Neal -
temetés George Michael Fadi Fawaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly decemberben elhunyt sztár temetése sem volt viharmentes. Egy korábbi kedvese, Kenny Goss, nem tudta szó nélkül hagyni Fadi Fawaz viselkedését. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, George Michael tavaly év végén életét vesztette, de azt sokáig csak találgatni lehetett, hogy pontosan miért. Olyan hírek is szárnyra keltek, hogy a zenész öngyilkosságot követett el, de egykori kedvese, Fadi Fawaz állítja, hogy George nem akart meghalni.

George Michael temetése nem telt békében Forrás: AFP/Leon Neal

Tavasszal, szűk családi és baráti körben kísérték utolsó útjára George Michael földi maradványait, de a szertartás sajnos nem telt békésen. Az 53 évesen elhunyt énekes egyik korábbi párja, Kenny Goss vallomása szerint Fadi Fawaz elkésett a temetéséről.

"Fogalmam sincs, hogy Fadi miért késett a szertartásról. Ezt felháborítónak tartom, és azt is, hogy én álltam a családja oldalán, míg Fadi a túlsó oldalon ácsorgott" - mondta Goss.

Más információk szerint azonban maga Kenny volt mindennek az oka, állítólag a két férfi nem szívleli egymást - írta meg a RadarOnline.

George Michaelt nyilvános vécében tartóztatták le http://www.life.hu/sztarok/20170508-george-michaelt-nyilvanos-veceben-letartoztattak.htmlGeorge Michaelt évtizedekkel ezelőtt letartóztatták, ekkor derült ki róla, hogy meleg! Egy nyilvános WC-ből vezették el, mégpedig azért, mert kikezdett egy álruhás rendőrrel. A történetet az énekes volt szerelme mesélte el.TV + Sztárok--Eljegyezték Rúzsa Magdit - Vőlegényét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20170508-eljegyeztek-ruzsa-magdit.htmlAz énekesnő a Facebookon jelentette be az örömhírt, hogy kedves megkérte a kezét. A vőlegénnyel közös fotót is posztolt.TV + Sztárok--Gelencsér Tímeának csak a közösségi oldalakon udvarolnak a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-csak-a-kozossegi-oldalakon-udvarolnak-a-ferfiak-gelecser-timeanak.htmlMióta szépségkirálynő lett 2016-ban Gelecsér Tímea, a férfiak szinte csak a közösségi oldalakon próbálkoznak be nála, az életben nem keresik. Érdekes történetet mesélt egy zaklatóról is, aki minden este megterít Timinek az asztalánál... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoOláh Gergő nem érti, miért estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-olah-gergo-nem-erti-miert-estek-ki-a-nagy-duettbol.htmlNem csak a kommentelők fejtegették Zimány Linda és Oláh Gergő kiesésének okát, hanem a Life.hu riporterével maga Gergő is. Egyesek azt gondolják, hogy Linda nem volt elég jó cigánylány, Gergő pedig nem érti, mert szerinte a szőke ügyvédnő nagyon jó volt minden produkcióban, és mindketten mindig odatették magukat.TV + SztárokOrigoZimány Linda elsírta magát, amiért kiesett A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-zimany-linda-elsirta-magat-amiert-kiesett-a-nagy-duettbol.htmlZimány Linda és Oláh Gergő pont azzal az előadással estek ki a TV2 szuperprodukciójából, amikor ez volt az a produkció, ami Lindának legjobban teszett. A szőkeség megkönnyezte a búcsút, annyira megszerette a stábot, és olyan sok barátot szerzett, hogy nagyon nehéz lesz számára az elválás. A Life.hu riporterének azt is elárulta, mihez kezd most, hogy véget ért számára A Nagy Duett.TV + Sztárok--Veres Mónikát, vagyis Nikát eljegyezték!http://www.life.hu/sztarok/20170508-veres-monikat-vagyis-nikat-eljegyeztek.htmlFéltve őrzi a magánéletét Nika, azaz Veres Mónika, mégis kiderült, hogy barátja nemrég eljegyezte. Várjuk, mikor lesz az esküvő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.