Bangó Margit elsírta magát a fellépésén

koncert sírás Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit hatalmas titkot árult el a múltjából: nem is gondoltuk volna, hogy a mindig határozott énekesnő ilyen érzékeny.

A sztár egy televíziós kívánságműsort vezet, melyben bensőséges információkat osztott meg a nézőkkel a fiatal korából. Némelyikre visszagondolva még ma is meghatódik, ilyen például az első meghallgatása is.

Bangó Margit fiatalkori élményeiről vallott Forrás: MTI/Czimbal Gyula

17 éves korában, az egyetlen ünneplőjébe felöltözve, vonattal érkezett élete első meghallgatására, de amit ott tapasztalt, azt soha nem fogja elfelejteni:

"Megilletődve léptem be a stúdióba, ahol találkozhattam azokkal a zenészekkel, akiket addig csak a rádióban hallottam. Először egy hang sem jött ki a torkomon, és el is pityeredtem" – emlékezett vissza a 67 éves előadó.

Arról is mesélt, hogy vannak meghatározó gyermekkori pillanatok is, amelyekre gyakran gondol, és mindig melegséggel töltik el Margit szívét:

"Meghatározó kiskori emlékem, hogy édesanyám énekhangját hallom kiszűrődni a konyhából" - írta meg a BlikkRúzs.

Nyilvánosan csókolta szájon unokáját Bangó Margit

Bangó Margit számára a család mindig is első helyen volt, főleg az unokája, akit rajongásig szeret. Pedig nem mindennapi körülmények között vált Margit nagymamává: az énekesnő lánya ugyanis elszerette Margit akkori férjét, és az ő kettejük szerelméből született a most 35 éves Tina. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.