Cicciolinát első fokon 1 év börtönre ítélte a bíróság biztosítási csalás miatt

Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis -
biztosítási csalás börtön Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett.

Cicciolinának biztosítási csalás miatt kellett bíróság elé állnia, az eset még 2011-ben történt. A pornószínésznő kutyaharapás miatt sétált be egy nap a Villa San Pietro kórház ügyeletére, ahol ellátták, de állítólag ő hónapokkal később beadott a biztosítónak egy papírt arról, hogy a sérülés miatt nem tudott dolgozni. Az iratokat egy másik orvos írta alá, de a biztosító gyanút fogott.

Cicciolina börtönbe kerülhet Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

A Blikk állítása szerint gyanús lett nekik, hogy Cicciolina nem emlékszik a kutyaharapás részleteire, sem arra, mekkora, milyen színű volt az állat. Ráadásul kiderült, hogy a papírokat egy olyan orvos írta alá, aki nem is tagja a kamarának. Ezért került a bíróság elé a pornósztár, akit első fokon bűnösnek találtak: 1 év börtönre ítélték.

Szó szerint sokkolt a bíró ítélete! Ártatlan vagyok"

Kirúgták az Újszínháztól Gregor Bernadett férjét, Szarvas Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-kirugtak-gregor-bernadett-ferjet-szarvas-attilat.htmlÚgy tudni, kirúgták az Újszínháztól Gregor Bernadett férjét, Szarvas Attilát. Mindez pedig felkészületlenül érte a házaspárt.TV + SztárokRTLKLUBHatalmas esések élőben: óriásit zakóztak a sztárok – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-hatalmas-esesek-eloben-oriasit-zakoztak-a-sztarok.htmlA koncerteken vagy éppen egy élő műsorban gyakran előfordul, hogy a nagy lendületnek esés lesz a vége, amin aztán milliók nevetnek. Egy sztár sem úszta meg még eddig a bakit, sokan zakóztak a nézők, vagy a közönség szeme láttára! TV + Sztárok--Egyre nagyobb Fresh Viki terhespocakja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-fresh-viki-terhes-pocakja-egyre-nagyobb.htmlA szexi énekesnő a közösségi oldalán mutatta meg a követőinek, hogy milyen szépen kerekedik a hasa. TV + SztárokOrigoExek az édenben Zsuzsi váratlanul rosszul lett: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-rosszul-lett-forgatas-kozben-exek-az-edenben-zsuzsi.htmlNem várt fordulat következett be az Exek az édenben legutóbbi forgatásán: Zsuzsi hirtelen rosszul lett. TV + SztárokOrigoIstenes Bence közös képpel köszöntötte fel Csobot Adélt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-istenes-bence-kozos-keppel-koszontotte-fel-csobot-adelt.htmlIstenes Bence, mivel távol van a családjától, csak az interneten keresztül tudta felköszönteni gyermeke édesanyját: így üdvözölte Csobot Adélt születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoPumpedék: kocsiban fogdosta Gábort Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20170510-pumpedek-kocsiban-fogdosta-gabort-agi.htmlAmóta Gabo Vv Zsófival csókolózott, áll a bál közte és barátnője, vagyis inkább exbarátnője, Ági között. A pár azonban közös műsor felvételére ment, így több időt töltöttek együtt, mint amit a lány szeretett volna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.