Tóth Vera dekoltázsáról nem tudjuk levenni a szemünket

dekoltázs Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem szégyenlősködik, rengeteg fotózáson vesz részt, interjúkat ad és szexi képeket is posztol a fogyása után. Így tett most is.

Vera, aki szerint újabban félnek tőle a férfiak, bámulatos dekoltázsfotót helyezett el az Instagramján:

Fellépésre készen #megyunkkekkutra #tothveratrio #fman #tothmarci #cégesparty

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

"Azt látom, hogy minél szebb egy nő, annál jobban félnek tőle a pasik. Egyre inkább érzem a férfiakban a távolságtartást. Nem tudják, hogy hogy jöjjenek oda hozzám, miként szólítsanak meg, nem tudják, hogy adják a tudtomra, hogy szépnek tartanak vagy kedvelnek, gyakran zavarba jönnek. Ezt nemcsak akkor érzem, amikor valaki randira szeretne elhívni, hanem gyakran egy teljesen hétköznapi, tét nélküli szituációban is. Különös ez, mivel jó eséllyel indul nálam bárki, aki ismerkedni szeretne – nem feltétlen azért, mert be akarok pasizni, de nyitott vagyok az emberekre, az új barátokra. Bevallom őszintén, a párkapcsolat témakör most nemigen érdekel, magammal foglalkozom" - nyilatkozta korábban Vera.

Rendőrök vitték el az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170513-rendorok-vittek-el-wossala-rozinat.htmlPár évvel ezelőtt rendőrségi fogdába került a tévés séf, Wossala Rozina. Édesanyja, Kánya Kata tette le érte az óvadékot. 60 ezer forintot kellett fizetnie, hogy lánya ne töltse rácsok mögött az éjszakát a Markó utcában. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÚj szerelméről mesélt Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20170512-nadai-aniko-uj-szerelmerol-meselt.htmlNádai Anikó tavaly év végén szakított gyermeke apjával, de szerencsére gyorsan rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Vajna Timi hazatér Amerikából, hogy együtt menjen férjével Cannes-bahttp://www.life.hu/sztarok/20170512-vajna-timi-hazater-amerikabol-hogy-egyutt-menjen-ferjevel-cannes-ba.htmlMár több hónapja él külön Vajna Timi és férje, Andy Vajna. Timi Amerikában építgeti karrierjét, míg férje Magyarországon maradt az üzleti ügyei miatt, de most végre egy kis időt újra együtt tölthetnek.TV + SztárokOrigoVV Dyával csalta a feleségét VV Fecó: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170512-vv-feco-bevallotta-kivel-csalta-a-feleseget.htmlNem mindennapi vallomást tett a ValóVilág 6 sztárja. Beismerte, hogy megcsalta a feleségét, és még azt is elárulta kivel. TV + Sztárok--Hajdú Péter cáfol: "Tvrtko nem a Heti Naplóhoz szerződött"http://www.life.hu/sztarok/20170512-hajdu-peter-cafolja-hogy-tvrtko-a-heti-naplohoz-szerzodne.htmlA Bors informáiói szerint Vujity Tvrtko és családja hamarosan hazaköltözik Amerikából, és az ATV műsorvezetője lesz. A Heti Naplóban Sváby András váltja majd. Hajdú Péter, a műsro producere azonban cáfol. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy kérte meg felesége kezét Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170512-sebestyen-balazs-sajatosan-kerte-meg-viki-kezet.htmlA mai Reggeli Showban érdekes dolgok derültek ki Balázsék esküvője kapcsán. A népszerű műsorvezető először nem emlékezett, hogyan kérte meg Viki kezét, de aztán nagy nehezen csak beugrott, hogy történt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.