Sarka Kata csak e-mailben kommunikál Hajdú Péterrel

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter válásáról szinte minden részletet tudhatunk, a szemünk előtt zajlott. Sokan várták már a végét, hátha akkor majd barátként tudnak egymáshoz közeledni, a gyerekeik kedvéért. Úgy tűnik, a kedélyek nem csillapodnak: az egykori szerelmespár legfeljebb e-mailben hajlandó szóba állni egymással.

Az újonnan megalakuló Class Fm reggeli triója arról mesélt a minap, hogy Hajdú és Sarka már nem is beszélnek egymással. Kata bébiszitterrel viteti el a gyerekeket is Péterhez, ha pedig bármi közlendőjük van, e-mailben mondják el egymásnak.

Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Úgy tűnik, az egykori sztárpár között végleg elmérgesedett a viszony.

Egyesek tudni vélik, hogy a szexi sztármami már össze is költözött új szerelmével, Hajdú viszont még be sem mutatta párját, Esztert a gyerekeknek.

Vastag Csaba érezte, hogy véget ér számukra A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-vastag-csaba-erezte-hogy-ki-fog-esni.htmlVastag Csaba és Ábrahám Edit számára véget ért A Nagy Duett című műsor. Az X-Faktor egykori sztárja nem bánja, hogy kiestek, egyedül partnerét sajnálja... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy készül Freddie, Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválra - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-igy-keszul-freddie-papai-joci-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlPápai Joci képviseli idén hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén, Kijevben, a szakkommentátor pedig a korábbi győztes, Freddie lesz. TV + Sztárok--Pumped Gabo összeomlott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-osszeomlott-video.htmlPumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett... TV + Sztárok--Pumped Gabo barátnője megmutatta melleit – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170418-pumped-gabo-baratnoje-melleket-villantott-video.htmlPumped Gabo barátnője nem mondható szégyenlősnek: adásban mutatta meg formás melleit. TV + SztárokOrigoHódi Pamela beintett Berki Krisztiánnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-hodi-pamela-nem-egnedi-moszkvaba-berkit-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián nyári esküvőjükre készülnek, aminek elmaradhatatlan állomása a legénybúcsú is. A sztár Moszkvába vagy Vegasba menne, ám az orosz bulit a sztármami nem engedi leendő férjének. Az okot is elárulta... TV + SztárokOrigoDanny Blue megérezte, hogy kiesik? – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-danny-blue-tavozott-a-nagy-duettbol-video.htmlDanny Blue megérezte, hogy nekik kell távozniuk... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.