Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő bejelentéseket tett Sebestyén Balázs a pénteki Reggeli show-ban.

A Rádió 1 műsorvezetője arról beszélt, hogy negyvenéves lett és két-három év múlva már nem akarja azt csinálni, amit most, hanem az álmait szeretné megvalósítani. Amit lehetett, eddig elért, van családja, munkája - írja a Bors.

Sebestyén Balázs Forrás: Fb / Morning Show

És legfőképpen nem akar úgy járni, mint Bochkor Gábor.

Vadon Jani erre még rá is erősített, miszerint nem akar vén lenni, és egy morcos kisgyerekkel ülni a stúdióban, és állandóan összekapni - utalt Bochkor műsorvezető társára, István Danira.

A lap az adás után kérdezte Balázst, tényleg komolyan gondolta-e, hogy abbahagyja a rádiózást. "A tegnapi adásban beszéltünk arról, mit csinál majd az ember 50–60 évesen, így merült fel ez a téma, de az, hogy felhagyok a rádiózással, egyáltalán nem a közeljövőre szól. Az adásban az ember néha túloz egy kicsit, de biztos, hogy nem most fogom abbahagyni, poénkodtunk ezzel. Talán 5–10 év múlva, még nem tudom.

"Idén negyven éves leszek, és ilyenkor az ember elgondolkodik, hogyan tovább. Úgy jöttem be a rádióba, hogy azt mondtam a fiúknak, még egy–két év és befejezem. Ők is elhűltek, de rájöttek, hogy nem gondolom komolyan, és megnyugodtak. Bochkor Gábort egyébként nagyon szeretem, jó a viszonyunk. A két műsor között gyakran van ilyen átszólogatás, ők is frocliznak minket, mi is őket, de nincs és nem is lesz közöttünk ezek miatt vita" - magyarázta Balázs.

Bochkor Gábor Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Balázs nagyon vicces, mert ő már akkor öregnek nevezett, amikor annyi idős voltam, mint most ő. Úgy tűnik, neki örök félelme az öregedés, láttam is a ráncokat a szeme alatt múltkor. Mindenesetre őszintén kívánom neki, legyen benne majd negyvenévesen közel annyi vitalitás, mint most bennem. Egyébként is azt gondolom, hogy a rádiós addig rádiózzon, amíg van mondanivalója, ha pedig negyvenéves korára tényleg kiürült, akkor esténként átviszek neki néhány témát, úgyis szomszédok vagyunk, így még életben tarthatom a rajongóinak" - mondta Bochkor Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.