Kiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
X-Faktor Istenes Bence Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ősszel induló X-Faktorban nem csak Tóth Gabi mentori helyét veszi át más, de Istenes Bence helyett is más áll majd hétről hétre a színpadra. 

Ahogy Tóth Gabi, úgy a műsorvezető Istenes Bence is elköszönt az X-Faktortól. Sokáig folytak a találgatások, hogy ki lesz majd helyette, de most kiderült, a mikrofonját Kiss Ramóna örökölte meg. A Barátok közt egykori Szentmihályi Zsófija most új szerepkörben bizonyíthat.

Kiss Ramóna Fotó: Polyák Attila - Origo

Pápai Joci: "Nem egydalos előadónak tartom magam"http://www.life.hu/sztarok/20170516-papai-joci-az-euroviziorol.htmlPápai Joci nyolcadik indulóként érkezett az Eurovízió döntőjének színpadára, és nyolcadikként diadalmaskodott, amivel Magyarország harmadik legjobb helyezését érte el Friderika és Kállay-Saunders mögött. A tatai énekes Kijevből hazatérve mesélt a Life.hu-nak élményekről, a nyertesről, jövőről, na meg hogy pontosan mit is jelent a "malomálom".TV + Sztárok--Pumpedék: kocsiban fogdosta Gábort Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20170510-pumpedek-kocsiban-fogdosta-gabort-agi.htmlAmóta Gabo Vv Zsófival csókolózott, áll a bál közte és barátnője, vagyis inkább exbarátnője, Ági között. A pár azonban közös műsor felvételére ment, így több időt töltöttek együtt, mint amit a lány szeretett volna. TV + SztárokOrigoHázasság első látásra: Doma válna, ha dönteni kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20170510-hazassag-elso-latasra-doma-valna-ha-donteni-kellene.htmlA Házasság első látásra műsorban a megismert négy pár között egy volt, akiknél lehetett némi remény, hogy - egy ideig legalábbis - együtt maradnak. Ám amíg az esküvőn és a nászúton cukiskodtak, a hétköznapokban nehezen tudnak együtt működni. Ráadásul van más baj is: Adri nem fekszik le Domával. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Dia levele féltékenységi rohamot szülthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-exek-az-edenben-dia-levele-feltekenysegi-rohamot-szult.htmlSenki sem számított arra, hogy az elsőként távozó lány, Dia, levelet küld a villába Norbinak, az azonban ezek után borítékolható volt, hogy a fiú exe, és játékbeli párja ezen kiakad. Így is lett. TV + SztárokOrigoVigyázat, gyerekkel vagyok! - Schobert Norbinak tikkel a tokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170510-vigyazat-gyerekkel-vagyok-schobert-norbinak-tikkel-a-tokaja.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! címá másorban vendégeskedett Norbi és Lara. A kislány szerint az a legviccesebb apukájában, hogy tikkel a tokájával, folyton ezen röhögnek otthon. TV + Sztárok--Exek Milán verset írt Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20170516-exek-milan-verset-irt-berninek-a-villa-legszebb-lanyanak.htmlVerset írt Bernihez, "a villa legszebb lányához" Milán. Az Exek az édenben izomagyúja költeményre nem találunk szavakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.