Onyutha Judit Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Onyutha Juditot másodszor rúgták ki kolléganője, Gaál Noémi miatt....

Onyutha Judit az ATV-nél dolgozott időjósként. Ám nemrég, egyik pillanatról a másikra munkanélkülivé vált, ugyanis a főnökei úgy döntöttek: az állását átadják Gaál Noéminek.

Arra sem vették a fáradságot, hogy egy tisztességes indoklással álljanak elő, ugyanis köztudottan meg voltak elégedve Judit munkájával. Senki nem rejtette véka alá, hogy azért bocsátják el, hogy Noéminak helye legyen. Érdekesség, hogy korábban a TV2-től is ugyanilyen kínos körülmények között távozott.

Onyutha Judit egyik pillanatról a másikra állás nélkül maradt Forrás: MTI

A kétgyermekes édesanya először könyörgőre fogta, kevesebb pénzért, más munkarendben is maradni szeretett volna, hiszen neki - Gaál Noémivel ellentétben - ez volt az egyetlen bevételi forrása.

"Azt mondták, alszanak rá egyet, majd meggondolják. Arra viszont megkértek, hogy addig végezzem a munkát, amíg Noémi el nem foglalja a helyemet. Ebbe természetesen nem mentem bele" – mesélte Judit.

Az időjós ügyvédhez fordult, nem hagyja annyiban a dolgot. Azonban ettől függetlenül nehéz időszak vár rá és a családjára, ugyanis még néhány hónapig biztosan nem tud munkát szerezni magának – írta meg a Story.

Megsiratta a 19 évet Gaál Noémi: könnyes szemmel búcsúzott

Távoznia kellett a TV2-től Gaál Noéminek, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni, miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.