Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera nemrég 40 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, így a ruhái egy részét az egyik legjobb barátnőjének, Balázs Andreának, azaz Kasszás Erzsinek adta. A TV2 Mokkájában elmesélték, hogy hogyan zajlott a ruhák átadása. 

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Andi, ha kellett, együtt kínlódott az énekesnővel a fogyása alatt. Tóth Vera "szerelmet vallott" a barátnőjének, és szóba került az is, hogy Andi miért nem diétázott az énekesnővel.

Új külsővel és új dallal jelentkezett Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-olah-ibolya-uj-kulsovel-es-uj-dallal-jelentkezett.htmlA vad és lázadó Oláh Ibolya úgy tűnik, egyre inkább megtalálja a helyét a világban. Legfrisebb fotói és új dala legalábbis ezt támasztják alá. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzombaton megy férjhez Pippa Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ma-megy-ferjhez-pippa-middleton.htmlFérjhez megy szombaton Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegnő húga. A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves vőlegénye, James Matthews – aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként – tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést. TV + Sztárok--Kiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-kiss-ramona-vezeti-az-x-faktort-istenes-bence-helyett-2017ben.htmlAz ősszel induló X-Faktorban nem csak Tóth Gabi mentori helyét veszi át más, de Istenes Bence helyett is más áll majd hétről hétre a színpadra. TV + Sztárok--Radics Gigi váltja Tóth Gabit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170516--radics-gigi-valtja-toth-gabit-az-x-faktor-zsurijeben-2017ben.htmlAz énekesnő testben és lélekben is készül a nagya feladatra. TV + SztárokOrigoHázasság első látásra: Doma válna, ha dönteni kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20170510-hazassag-elso-latasra-doma-valna-ha-donteni-kellene.htmlA Házasság első látásra műsorban a megismert négy pár között egy volt, akiknél lehetett némi remény, hogy - egy ideig legalábbis - együtt maradnak. Ám amíg az esküvőn és a nászúton cukiskodtak, a hétköznapokban nehezen tudnak együtt működni. Ráadásul van más baj is: Adri nem fekszik le Domával. TV + SztárokOrigoRadics Gigi váltja Tóth Gabit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170516--radics-gigi-valtja-toth-gabit-az-x-faktor-zsurijeben-2017ben.htmlAz énekesnő testben és lélekben is készül a nagya feladatra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.