Állítólag Sarka Kata és Hajdú Péter még nem adta be újra a válókeresetet

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer próbált elválni Hajdú Péter és Sarka Kata, mióta tönkrement a kapcsolatuk, de egyszer sem sikerült. A Ripost azt állítja, hogy egyelőre nem is próbálkoznak újra! Vajon miért?

Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tavaly nyáron ment tönkre, Kata azóta egyedülálló anyaként neveli a gyermekeiket. Hajdú Péter új párt talált, és úgy tűnik, mindegyikük éli a saját életét. Már csak a papírok kötik össze őket, ezt eddig még nem tudták elrendezni. Kétszer kísérelték meg a válást, de egyszer sem sikerült.

Újabb hírek Sarka Katáról és Hajdú Péterről Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Az első alkalommal egyikük sem jelent meg a tárgyaláson, másodjára pedig csak Hajdú Péter hiányzott, de az biztos, hogy ezt is szeretnék lezárni. A Ripost azonban ennek az ellenkezőjét állítja. A lap szerint a pár nem adta be újra a válókeresetet, és azt latolgatja, hogy vajon miért. A gyerekek miatt, vagy azért, mert bíznak a békülésben, esetleg az anyagiakban nem tudnak megegyezni?

Sarka Kata cáfolja a válásukkal kapcsolatos híreket

Nem indult jól Sarka Kata reggele, ugyanis a válásukkal kapcsolatos hírek elrontották. Egy újság szerint Kata és Péter nem akarnak elválni, a műsorvezető élő videóban cáfolta a híreszteléseket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.