Bódi Sylvi felháborodott a cápák kifogása miatt

Forrás: Viasat3 -
Bódi Sylvi Cápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell nemcsak a szörfözés szerelmese, hanem az állatoké is, és ahol teheti kiáll értük. Ezért is volt megdöbbentő számára látni, hogyan fogták ki mellette a cápákat. Bódi Sylvi felháborodott.

Rengeteg helyen járt már Bódi Sylvi, valószínűleg sokszor halásztak már mellette, de ez a látvány mégis kiakasztotta. A csinos modell éppen szörfözött, miközben kifogtak mellette egy cápát. Mivel a modell imádja az állatokat, és gyakran ki is áll értük, nem nézte jó szemmel a cápa meggyilkolását. Instagram-oldalán adott hangot véleményének.

Bódi Sylvi felháborodott Forrás: Viasat3

Annyira felháborító, hogy a cápákat kifogják.

A modell később azt is elárulta, van-e köztük valami

Tabuk nélkül négy keréken: Gerő Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-tabuk-nelkul-negy-kereken-pilat-gaborral-gero-adrienn.htmlA méltán népszerű Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal elindítója, Pilát Gábor új sorozatot indít Tabuk nélkül négy keréken címmel. A párkapcsolati szakértő egy autóból jelentkezik, és utasa mindig más lesz. Ezúttal Gerő Adriennt, a Házasság első látásra című reality egyik főszereplőjét kocsikáztatta meg, aki kitálalt a műsorról, és elmondta, mit érez - immár - volt férje iránt. TV + Sztárok--Megmutatta menyasszonyát az RTL Klub sztárja, Szőke Zoltán - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170601-megmutatta-menyasszonyat-az-rtl-klub-sztarja-szoke-zoltan.htmlSzőke Zoltán végre megmutatta menyasszonyát! Az RTL Klub sztárja évekkel ezelőtt szakított volt feleségével, hogy a szívét kövesse, de csak nemrég került sor az újabb lánykérésre. A két szerelmes biztos abban, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFodor Zsóka szexuális életéről vallott: a vágyát elvitte a klimaxhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-fodor-zsoka-szexualis-vagyat-elvitte-a-klimax.htmlKét házassága is tönkrement Fodor Zsókának, és vagy 30 éve nem volt szerelmes. Őt már csak deréktól felfelé érdeklik a férfiak, mivel a szexuális vágyát elvitte a klimax. TV + SztárokOrigoCooky-nak új barátnője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-cooky-ujra-szerelmes.htmlÚgy tűnik, végleg vége a francia származású rádiós műsorvezető házasságának. Bennfentesek szerint Cooky-nak új szerelme van. TV + SztárokOrigoHajdú Péter családja egy kiskutyával bővült- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-hajdu-peter-kiskutyat-vett-foto.htmlHajdú Péter egy új családtaggal lepte meg magát: Zeusz egy 8 hetes bernáthegyi kölyök, aki szemmel láthatóan elbűvölte a sztárt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé állhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-lagzi-lajcsi-birosag-ele-all.htmlNemsokára bíróság elé áll Lagzi Lajcsi, a felesége és kilenc társa az áram-és vízlopási ügy miatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.