Lagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé áll

Forrás: tv2 -
Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára bíróság elé áll Lagzi Lajcsi, a felesége és kilenc társa az áram-és vízlopási ügy miatt.

Lagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé áll a víz- és áramlopási ügy miatt. Nemcsak ő, hanem felesége és 9 társa is ott lesz. "Készülünk a tárgyalásra, és várom, hogy végre tisztázhassam magam" - mondta Lajcsi, az ügyvédje pedig azt közölte, hogy készülnek a tárgyalássorozatra.

Lagzi Lajcsi hamarosan bíróság elé áll Forrás: tv2

A vádirat, a nyomozati irat és a mi bizonyítékaink határozzák majd meg a bizonyítási eljárást,

mondta a Borsnak

Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek nyilvánítják

Galambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Tabuk nélkül négy keréken: Gerő Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-tabuk-nelkul-negy-kereken-pilat-gaborral-gero-adrienn.htmlA méltán népszerű Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal elindítója, Pilát Gábor ezúttal új sorozatot indít Tabuk nélkül négy keréken címmel. A párkapcsolati szakértő ezúttal egy autóból jelentkezik, és utasa mindig más lesz. Ezúttal Gerő Adriennt, a Házasság első látásra című reality egyik főszereplőjét kocsikáztatta meg, aki kitálalt a műsorról, és elmondta, mit érez - immár - volt férje iránt. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa és Schobert Norbi összeveszett a forgatásonhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-csisztu-zsuzsa-es-schobert-norbi-osszeveszett-forgatason.htmlCsisztu Zsuzsa Schobert Norbit látta vendégül műsorának forgatásán, de állítólag botrányba fulladt: Norbi nem tűrte tovább a műsorvezető szekálását. TV + Sztárok--Válni készül Hujber Feri feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170601-valni-keszul-hujber-feri-felesege-tolgyesi-khel-cynthia.htmlNem a legjobb időszakát éli Hujber Ferenc. Egy családi veszekedés miatt továbbra is kényszerítés vádja miatt nyomoz a rendőség, és a legújabb lapértesülések szerint a színész feleségének, Cynthiának is lege lett.TV + Sztárok--Pénzt ígért Ganxstának a szexért a meleg sportvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-ganxstanak-penzt-igert-a-szexert-a-meleg-sportvezeto.htmlAZ 51 éves Ganxsta Zolee fiatalkori titkáról rántotta le a leplet a Story 4 TV Arckép című műsorában.TV + SztárokOrigoSztárok, akik ittasan álltak kamerák elé http://www.life.hu/sztarok/20170531-szineszek-akik-reszegen-forgattak.htmlOlyakor előfordul, hogy még a legnagyobb hírességek is olykor spiccesen járnak dolgozni. De vajon miért gondolta Jennifer Lawrence, Daniel Radcliffe vagy Natalie Portman hogy ez jó ötlet? TV + SztárokOrigoEmma Watson akarja eljegyezni barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170531-emma-watson-el-akarja-jegyezni-baratjat.htmlFeministaként Emma Watson nem ragaszkodik túlzottan a hagyományokhoz. A színésznő például nem szeretné, ha barátja megkérné a kezét, mert ő akarja feltenni a nagy kérdést! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.