VV Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu bezsámolt, Hódi Pamela bikinitestet villantott Törökországban, Gáspár Evelin pedig álomalakot az Instagramján. Iszak Eszti a popsijával hódít, míg Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt. Dér Heni a kebleire fókuszál, és szerencsére VV Mici is posztolt...

VV Mici sokat aggódott a súlya miatt, el is határozta, hogy lead pár kilót. A Való Világ játékosa azóta diétázik és edz, mióta kiesett a villából, és most megmutatta, hol tart:

VV Mici rengeteget fogyott Forrás: Instagram/micikee

Azt nem tudni, kitől, de elképesztő ajándékot kapott születésnapjára VV Mici, a Való Világ legutóbbi szériájának nehézbombázója. Itt nézheted meg luxusautóját!

Hosszú Katinka örült, hogy késik a gépük hazahttp://www.life.hu/sztarok/20170603-hosszu-katinka-orult-hogy-nezhette-a-cavs-meccset.htmlMint ismeretes, Hosszú Katink él-hal az amerikai kosárlabdáért, így külön örült annak, hogy késett a járatuk, és csak később kellett csak elindulniuk Magyarországra.TV + Sztárok--Németh Kristóf minden pénzét kockára teszihttp://www.life.hu/sztarok/20170603-nemeth-kristof-mindent-egy-lapra-tesz-fel.htmlNémeth Kristóf kemény éven van túl, de elmondhatja, hogy valóra váltotta az álmát. Megalapította ugyanis a saját színházát. Nem titok, hogy emiatt tönkrement a kapcsolata, és mélyen a zsebébe is kellett nyúlnia, hiszen saját pénzét ölte a vállalkozásba.TV + SztárokOrigoTarján Zsófi: "Még nem fogtam fel teljesen, hogy meghalhattam volna..."http://www.life.hu/sztarok/20170603-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi-eletveszelyben-volt.htmlA Honeybeast énekesnőjének centiken és másodperceken múlt az élete. Egy felelőtlen vezető veszélybe sodorta Hernádi Judit lányának, Tarján Zsófinak az életét, aki persze nagyon megijedt. Facebookján nyilatkozott az esetről.TV + SztárokOrigoVajna Timi: "Andy a tapasztalataival segít"http://www.life.hu/sztarok/20170603-vajna-timi-interjut-adott.htmlVajna Timi miközben már az USA-ban éli életét, hazalátogatott Magyarországra.TV + Sztárok--Sáfrány Emese pornófilmes múltjáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170602-pornofilmes-multjarol-vallott-safrany-emese.htmlÖt éve hagyta abba a felnőttfilmezést Sáfrány Emese, és egészen eddig nem beszélt a múltjáról. Most viszont elárulta, hogy megjárta a legalját, de már boldog! Így sikerült maga mögött hagynia a pornófilmezést. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÉdesanyjára emlékezteti Delhusa Gjont a barátnője http://www.life.hu/sztarok/20170531-edesanyjara-emlekezteti-delhusa-gjont-a-szerelme.htmlA híres énekes és a barátnője között 41 év a korkülönbség, de ők ennek ellenére is nagyon boldogok. A sztár most elárulta, mi a harmonikus kapcsolatuk titka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.