Cicciolina fia egy 18 éves lányért hagyta el a menyasszonyát

Forrás: AFP/Roberto Barreti -
házasság eljegyzés szerelem Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan fordulat történt Cicciolina fiának magánéletében: 6 év együttlét után, az esküvő kapujában hagyta ott a párját. 

Cicciolina 25 éves fia 6 évig élt boldog párkapcsolatban a szépséges Sorayával, akit korábban a fiú el is jegyzett. A sztáranyuka egy részről sajnálja az eseményeket, ugyanis a fiatalok Budapestre tervezték az esüvőjüket, ahová szívesen utazott volna.

"Sajnos nem lesz esküvő, a fiam már nincs együtt a volt menyasszonyával. Beleszeretett egy 18 éves lányba, és nagyon boldogok" - mondta Staller Ilona.

Az egykori pornó királynő azonban azt is bevallotta, hogy Ludwig új barátnője szimpatikusabb neki, bár az előzővel sem volt semmi problémája. Elmondása szerint az új szerelem pillanatok alatt söpörte magával a fiát, és a jelöltre pillanatva, a sztáranyuka szerint ez nem is meglepő.

"Sorayát is kedveltem, de megvallom, nekem ez az új kislány rokonszenvesebb. Nem csoda, hogy a fiam szívét elrabolta" - folytatta Ilona.

Elmondta, hogy valószínűleg a szerelmesek között egy darabig nem lesz téma a házasság, hiszen a 18 éves lány vélhetőleg még nem akar esüvőt. Bár Ilona is ennyi idős volt, mikor az olasz állampolgárságért cserébe névházasságot kötött egy férfival - írta meg a Blikk.

Egy álorvos miatt kapott börtönbüntetést Cicciolina

A szexi modell kendőzetlen őszinteséggel számolt be az Olaszországban történt eseményekről, melyek következtében börtönbüntetést kapott. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.