Demcsák Zsuzsa ATV RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsáért kapokodnak a hazai tévék, pedig nem is olyan rég mondott fel. Az egykori műsorvezetőt szeretné magához csábítani az RTL Klub és az ATV is. 

Demcsák Zsuzsa 9 év után távozott a TV2-től, azért, hogy a családi vállakozásban nagyobb szerepet vállalhasson, inkább az üzleti életben tevékenykedne a jövőben, mint a médiában. Ennek ellenére nagyon sok csatorna harcol az egykori műsorvezetőért, szinte mindenki szeretné leigazolni Demcsák Zsuzsát.

Demcsák Zsuzsáért versengenek a tévék Forrás: tv2

Állítólag az RTL Klub is jelentkezett Zsuzsáért, a Comment:com információi szerint,

a csatorna nem a reggeli műsorba szeretné csábítani őt,

hanem egy beszélgetás műsort ajánlottak neki, amiről egyelőre többet nem lehet tudni. Az RTL-en kívül az ATV is tett ajánlatot Demcsák Zsuzsának, ráadásul nemcsak egy műsort tudnak felkínálni. Akkár a reggeli Start címűt is vezethetné, ha nem jelentette volna ki, hogy nem akar hajnalban kelni, de még ezen kívül is vannak lehetőségek: az Egyenes beszéd, és a Napló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.