Ezért tűnt el Cameron Diaz a nyilvánosság elől

Forrás: AFP -
házasság eltűnés Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz már egy ideje eltűnt a rivaldafényből. Az utolsó filmje óta nem nagyon láttuk, de most elárulta, hogy mi áll a döntése hátterében. 

Diaz a 2014-es Annie című filmje óta nem vállalt új szerepeket, és a nyilvánosság elől is teljesen eltűnt. Mint kiderült, ennek oka az, hogy szeretett volna inkább a házaséletére koncentrálni a férjével, Benji Maddennel.

"Csak úgy eltűntem. Az az oka, hogy nem igazán tudom ki vagyok. Ezzel azért durva volt szembesülni, aztán azt éreztem, hogy ezt kell tennem ahhoz, hogy kiteljesíthessem magam" - mondta a 44 éves sztár.

Cameron Diaz bevallotta az eltűnésének okát Forrás: AFP

A kiteljesedéshez valószínűleg az is kellett, hogy megismerje a szerelmét, akihez 2015-ben, 7 hónapnyi együttlét után hozzá ment feleségül. Cameron állítása szerint sokban különbözik a Good Charlotte nevű együttes gitárosától, de nagyon jól kijönnek egymással és boldogok.

"Kellően furcsák vagyunk mindketten, ezért passzolunk egymáshoz. Mostmár van egy férjem, aki nem csak a párom, hanem a barátom és a partnerem is mindenben. Eddig csak pasijaim voltak, ez pedig nagy különbség" - írta meg a US Weekly.

Cameron Diaz: "Aki hazudik a koráról, az idióta!"

A 43 éves sztár egy interjúban beszélt arról, hogy bár a mai világban sokan szeretnének örökké fiatalok maradni, ez sajnos nem lehetséges. Szerinte sokkal jobb, ha az emberek méltósággal viselik a korukat. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.