Magyarország Szépe 2017: Koroknyai Virág lett az új szépségkirálynő

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este megrendezték a Magyarország Szépe verseny 2017-es döntőjét. A győztes hölgy képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. Nézzétek meg, hogy ki ő!

Egy évvel ezelőtt Gelencsér Tímát választották Magyarország Szépének. Ő már szombaton elköszönt a koronájától és kíváncsian várta, hogy ki fogja követni a trónon. Tatár Csilla - aki az esti döntő egyik műsorvezetője volt - pedig büszkén mutatta meg már délután azt a gyönyörű ruhát, amit a finálén viselt.

A Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntője Forrás: MTI/Balogh Zoltán
A Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntője Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A Magyarország Szépe győztesét vasárnap este koronázták meg. Kiderült tehát, hogy ki a legszebb hölgy, aki decemberben, Kínában képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen.

  • A közönségdíjas: Viczián Viktória
  • A harmadik helyezett: Pető Laura
  • A második helyezett: Viczián Viktória

A 2017-es Magyarország Szépe győztese, aki Miss World Hungary lett:

Koroknyai Virág

A Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntője Forrás: MTI/Balogh Zoltán
A Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntője Forrás: MTI/Balogh Zoltán
A Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntője Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Tatár Csilla elárulta magát a Magyarország szépe előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170618-magyarorszag-szepe-tatar-csilla.htmlNem kell 19:30-ig várni. A csodaszép Tatár Csilla már most elárulta, hogy milyen ruhában lesz a szépségverseny döntőjén. TV + SztárokOrigoSarka Kata kizárta a Magyarország Szépe egyik indulóját: Aimara férjezett volthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-sarka-kata-kizarta-a-magyarorszag-szepe-egyik-indulojat-ferjezett-volt.htmlSarka Kata most minden idejét szépségversenye rendezésével tölti, és már be is mutatta az induló lányokat. Egyikükkel azonban kellemetlen szituációba került, melynek végén ki kellett zárni a versenyzőt, ugyanis az induló férjezett! TV + SztárokOrigoGelencsér Tímea, a Magyarország Szépe nyertese: "Hétfőn egy nagy reggelivel indítok"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timeaval-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztesevel-interju.htmlVasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubaj életéről faggattuk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMagyarország szépe: Elköszönt a királynőhttp://www.life.hu/trend/20170618-magyarorszag-szepe-kiralyno.htmlEgy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt. Trend--Rövidnadrágban mutatták meg alakjukat a Magyarország Szépe versenyzői - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170518-rovidnadragban-mutattak-meg-alakjukat-a-magyarorszag-szepe-versenyzoi.htmlA Magyarország Szépe idei versenyzői sem okoznak csalódást, ezúttal aprócska rövidnadrágban villantották meg formás combjaikat. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Kata kizárta a Magyarország Szépe egyik indulóját: Aimara férjezett volthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-sarka-kata-kizarta-a-magyarorszag-szepe-egyik-indulojat-ferjezett-volt.htmlSarka Kata most minden idejét szépségversenye rendezésével tölti, és már be is mutatta az induló lányokat. Egyikükkel azonban kellemetlen szituációba került, melynek végén ki kellett zárni a versenyzőt, ugyanis az induló férjezett! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.