Nyári Dia fiatal édesanya szeretne lenni

Forrás: Facebook/Nyári Diána -
színésznő Nyári Diana Barátok közt gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Hannája kivételesen nem csak a szépségét mutatta meg, hanem a munkáján túl a magánéletéről is mesélt egy kicsit: górcső alatt a gyerekvállalás. 

A 23 éves színésznő 9 hónapja van boldog párkapcsolatban a sportriporterként dolgozó Kovács Dániellel. A szerelmesek már egy háztartásban élnek, és a hírek szerint nagyon jól működik a mindennapi életben is a szerelmük.

Dia nem szívesen mesél a magánéletéről, mert véleménye szerint ha egyszer beengedi a magánszférájába a nyilvánosságot, akkor később nagyon nehéz kiszorítani onnan. Most azonban kivételt tett, és a családalapításról mesélt:

Nyári Dia a családalapítással kapcsolatos terveiről beszélt Forrás: Facebook/Nyári Diána

"Egy biztos, fiatal anyuka szeretnék lenni. Abszolút anyatípusnak gondolom magam. Nemrég megszületettt a keresztlányom, akin most kiélhetem az anyai vágyaimat. Mindig is szerettem, gyerekek között lenni, ezért is végeztem gyerek - fitnesz szakon a tanulmányaimat" - mesélte a sztár.

A gyerekvállalás egyelőre még várat magára, de addig is bőven van kin gyakorolni: a keresztlánya mellett ott van még a Phoebe nevű kutyusa is - írta meg a hot!Magazin.

Változik Nyári Dia és Gubík Ági helyzete a Barátok köztben

Nemrég tudtuk meg, hogy a Szentmihályi Zsófi szerepét alakító Kiss Ramóna távozik a népszerű sorozatból, és máris itt vannak az újabb hírek. A Barátok közt rajongói nem lesznek boldogok...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.