Rihanna új pasija egy valóságos aranybánya

Forrás: ririgalbadd/Instagram -
szerelem Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna nem szórakozik, ha a pasikról van szó: májusban még egy sportolóval kavart, most pedig egy kőgazdag férfival látták intim kapcsolatban. 

Rihanna nemrég villantotta meg új pasiját, a 27 éves olimpikon vívót, Miles Chamley Watsont. A sportoló nem mindennapi külsővel rendelkezik: teste csupa izom és tetoválásokkal borított, a haja pedig szőkére van hidrogénezve. Talán pont az extravagáns külseje fogta meg a 29 éves énekesnőt, de a varázs nem tartott sokáig, Rihanna már más vizekre evezett.

Forrás: ririgalbadd/Instagram

Újabban Hassan Jameel-lel kavar, aki a a Saudi Toyota-örököse, emellett pedig egy olyan cég vezérigazgatója, amelynek az internetes értéke nagyjából 1,5 milliárd dollár. A férfi családjának egyébként saját fociligája is van Szaud-Arábiában.

A párocska egy spanyolországi vakációzás közben bukott, le ahol egy szemfüles lesifotós kapta lencsevégre a csókcsatázó szerelmeseket - írta meg a DailyMail.

Elhízott testét rejtegeti Rihanna: Fotók!

A mi csodálatos Rihannánk mostanában nincs jó formában. A szuperszexi énekesnő elveszítette egykori bomba alakját. De vajon miért? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.