Puzsér Róbert önsebzés miatt borotválta le a haját és a szemöldökét

Forrás: YouTube/Puzsér Róbert -
Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kritikus az utóbbi időben hosszú copffal, esetenként pedig borostásan vezette a műsorát, ezért is annyira meglepő, hogy jelenleg kopasz, és nem csak az arcszőrzete, de a szemöldöke is eltűnt.

Sokan egyből arra gyanakodtak, hogy valamilyen súlyos egészségi probléma áll a háttérben, az okokat azonban nem Puzsér testében, inkább a lelkében kell keresni. A tévés évek óta pszichoterápiára jár, ahol húsz-huszonöt éve rögzült viselkedésformáitól, megszokásaitól igyekszik megszabadulni. Ennek egyik állomása a mostani, teljesen szőrtelen külső - írja a Bors.

Puzsér Róbert Forrás: YouTube/Puzsér Róbert

"Ha valaki kopaszra borotválja magát, az a változás szándékának egy rendkívül erős gesztusa. Változtatni akarok a működésemen, ez pedig, úgy érzem, segít ebben. A doktornőm szerint ez egyfajta autoagresszió (önsebzés), miközben számomra egy nyilvánvaló elszánás arra vonatkozóan, hogy változást érjek el a napi működésem terén, hogy a jövőben új dogmák mentén, új keretek között folytassam az életemet.

Ha valaki nem érzi a belső erőt a változáshoz, csak sodródik a mindennapokban, annak egy ilyen gesztus segítséget jelenthet a továbblépésben.

Ez nem egyszerű, és nem is rövid idő, húsz-huszonöt év rutinjait kell megváltoztatnom - magyarázta a lapnak Puzsér, akinek az a szándéka, hogy a folyamat végén családapává váljon, olyan felnőtt férfivá, aki képes az elköteleződésre.

Puzsér Róbert így festett korábban Forrás: Viasat3

"A Puzsér 2.0-án dolgozom. Az eddigi párkapcsolataimban ugyanolyan konfliktuskereső voltam, mint a nyilvánosságban, szeretném azonban, ha ez a konfliktusos magatartás a jövőben csak a közszerepléseimre korlátozódna" - mondta a kritikus, aki egyébként évek óta párkapcsolatban él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.