Újabb részletek Ricky Martinék világraszóló esküvőjéről

Ricky Martin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 novemberében számoltunk be róla, hogy mindössze egy év együttjárás után Ricky Martin és Jwan Yosef eljegyezték egymást. Most pedig kiderültek az esküvőjük részletei is.

Még ha a pontos dátum nem is nyilvános, egy-két részletet már biztosan tudni lehet. Az Eonline szerint a helyszín Puerto Ricóban lesz, Ricky Martin szülőföldjén. "Nagy esemény lesz. Hatalmasat akarok. Én biztos, hogy Puerto Ricóban akarok összeházasodni" - nyilatkozta az énekes, aki szerint az esküvőjük olyan lesz, mint egy nemzetközi fesztivál. Egyrészt Martin sokszínű barátai, másrészt párja európai kapcsolatai miatt is.

Ricky Martin és Jwan Yosef Forrás: Instagram/jwanyosef

"Ő Svédországból jött és van pár rokona Szíriában is, úgyhogy valami nemzetközit csinálunk majd. Meglátjuk mi történik" - fűzte hozzá Martin, egy nyolc éves ikerpár apukája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.