VV Mici mindent kitálalt egykori kedveséről, Krisztiánról

VV Mici VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre bonyolódik az egykori sztárpár kálváriája. A követők már azt sem tudják, ki mond igazat. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, VV Mici és Krisztián nemrég szakítottak, erről Krisztián adott hírt több fórumon is.

A férfi hűtlenségről mesélt, állítása szerint Mici az exével töltött egy éjszakát, aki elől eredetileg a villába menekült. A cserben hagyott Krisztián pedig nem bírta elviselni ezt a megaláztatást a szőke szépségtől, ezért szakított vele.

VV Mici mindent kitálalt Krisztiánról Forrás: Instagram/micikee

Mici azonban most erőt vett magán, és egy videóban mesélte el a kapcsolatuk sötét részeit a követőknek. Kiderült, hogy a szakításuk nem is annyira friss már, ugyanis Mici két héttel ezelőtt költöztette el az otthánból Krisztiánt.

Az is napvilágra került, hogy a férfi az elmúlt hét hónapban egyáltalán nem dolgozott, és a tanulmányait sem folytatta. Helyette inkább féltékeny volt a párjára, akinek több követője van a közösségi oldalakon, ezért határozta el, hogy lejáratja a közvélemény előtt Micit.

Arról azonban nem szólt a fáma, hogy Krisztiánnak már sok van a rovásán, ugyanis

Mici azt is megbocsátotta neki, hogy megütötte őt:

"És gyerekek, ha már ennyire őszinték vagyunk, akkor csámcsogjon azon is média, hogy akkor kellett volna elmennem a rendőrségre, mikor megütöttél, Drágám. És már nem itt lennél, hanem valahol máshol. És azt mindenki tudja, hogy hol."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.