Katalin hercegné Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy dolgot jelentett be a királyi család: két hét múlva Lengyelországba és Németországba látogatnak, ráadásul a gyerekekkel együtt! Akár te is találkozhatsz velük, ha követed az útjukat!

Katalin hercegné és Vilmos herceg ma reggel jelentették be, hogy két hét múlva európai túrára indulnak, legalábbis két országba ellátogatnak. Lengyelországot és Németországot fogják érinteni, ráadásul a gyerekekkel együtt.

Te is találkozhatsz a királyi családdal nemsokára! Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

"A herceg és a hercegnő nagy várakozással tekint az útra, és örül az izgalmas programoknak" - írták. Hozzátették, Katalin ás Vilmos úgy határozott, a gyerekeik is elkísérik őket az útra, melyre július 17 és 21 között kerül sor. Néhányszor majd látni is lehet Saroltát és György herceget. Ez azoknak a legjobb hír, akik imádják a királyi családot, mert így a magyaroknak is lehetőségük nyílik egy pillantást vetni a famíliára, persze csak egy kis utazás árán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.