Mádai Vivien egy új műsor háziasszonya lesz

Forrás: TV2 -
TV2 műsor Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 hamarosan egy új műsort mutat be, melynek műsorvezetői között Majka és Tilla mellett Mádai Vivien is feltűnik majd. 

A Ninja Warrior Hungary Magyarország egyik legnagyobb kihívása lesz, rengetegen jelentkeztek, hogy megmutassák, mire képesek a nem mindennapi akadálypályán. Több ezer jelentkező közül végül 330 játékos maradt, akik megmérettetnek a műsorban.

A műsort Tilla és Majka vezeti,

a produkció háziasszonya pedig Mádai Vivien lesz.

A szőke szépség már nagyon izgatott, alig várja, hogy belecsapjanak a nagy munkába:

Vivien reméli, hogy a két fiú között szóhoz juthat majd Forrás: TV2

"A Ninja Warrior az a műsor, aminek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik. A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor, hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsorvezetője leszek a Ninja Warrior-nak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is" -írta meg a Blikk.

Mádai Vivien elárulta, hogyan folytatják a férjével

Mádai Vivien imádja családját, amit szerte minden fórumon ki is nyilvánítani. Így tett ezúttal is. Egy csodás balatoni fotóval tudatta, hogyan jött össze a férjével. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.