Ez vár a köztévé lekevert riporterére

Forrás: YouTube -
köztévé Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös állapotban volt a köztévé Híradójának riportere Bencze Péter, amikor a Bajai Halászléfőző Fesztiválról jelentkezett be. Kiderült, hogy mi lesz a sorsa.

A riporter, a netezők egy része szerint ittas volt, ezért nem sikerült rendesen a bejelentkezése, és a Híradó készítői, nem is várták meg a mondandója végét, lekeverték az adásból. Mások védelmükbe vették Pétert és úgy gondolják, hogy csak a meleg volt a ludas. A Blikk most azt írja, hogy az MTVA-nál már folyik a vizsgálat az ügyben, eredményt pedig hétfőre ígérnek.

Forrás: YouTube

Hatalmas baki a BBC híradójábanhttp://www.life.hu/news/20170624-hatalmas-baki-a-bbc-hiradojaban-huw-edwards-nem-szolalt-meg.html A BBC News at Ten azaz Hírek tízkor című adása egy kis malőrrel indult. NewsHatalmas bakit követtek Cristiano Ronaldo fotójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170606-ezt-a-hibat-kovettek-el-cristiano-ronaldo-fotojaval.htmlA Nike dolgozói nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a rajongók szeretnek mindennek utána járni. Így pedig hamar kiderült a turpisság, és égés lett belőle. TV + Sztárok--Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170518-ciki-divatbakik-mar-megint-osszeoltoztek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Hatalmas etikettbakit követett el Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-hatalmas-etikettbakit-vetett-kate-middleton.htmlHatalmas etiketthibát követett el Katalin hercegné. Hétfőn egy virágkiállításon vendégeskedett II. Erzsébettel Londonban, ott történt a baki. TV + Sztárok--Sztárok leggázabb Instagram-bakijai: Lindsay Lohantől Britney Spearsig http://www.life.hu/sztarok/20170522-sztarok-leggazabb-instagram-bakijai.htmlA sztárok - főként a nők - előszeretettel csalnak a közösségi oldalakon közzétett fotóikon. Karcsúsítják a lábukat, derekukat, kisimítják a ráncaikat és eltüntetik a bőrhibákat. A szemfüles rajongók viszont mindig kiszúrják a turpisságot... TV + Sztárok--Óriás bakik - Ezeken nevet az internet - Fotó!http://www.life.hu/kult/20170512-hatalmas-reklambakikon-nevet-a-fel-vilag.htmlHelyzetek, amikor az emberek láthatóan nem gondolkodtak eleget: óriás bakik következnek, amiken jókat lehet nevetni. Kult--A svéd támadó bakija mentheti meg José Mourinho szezonjáthttp://www.origo.hu/sport/futball/20170512-guidetti-mourinho-manchester-united-celta-vigo-europa-liga.htmlCsütörtök este eldőlt, hogy a Manchester United és az Ajax Amsterdam vívja az Európa Liga 2017-es fináléját. A hollandok a 4-1-es első mérkőzést követően megszenvedtek Lyonban, míg az angolok továbbjutása majdnem elúszott a 96. percben. Futball

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.