Röhögőgörcsben tört ki Nádai Anikó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Anikó #Show nevetés beszélgetős műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anikó #show stúdiójában hatalmas röhögés tört ki, még Nádai Anikó, a műsorvezető sem bírta féken tartani magát. Nem is csoda. 

A fiatal sztáranyuka nemrég egy saját beszélgetős műsor háziasszonya lett, amelyben különféle emberi történeteket, helyzeteket mutat be a nézőknek. Nemrég a stúdióban vendégeskedett Andi, aki szerint a kedvese, Taylor, nem éppen úgy viselkedik a kapcsolatukban, ahogy kellene.

Nádai Anikó nem bírta megállni röhögés nélkül Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mindenki meglepődött, mikor belépett a stúdióba a fura kinézetű srác, akit azért szólít mindenki Taylornak, mert nem szereti az eredeti nevét. A fiatal férfi frizurája vetekszik egy őrült zongorista megjelenésével, és külön érdekesség, hogy nőket meghazudtoló kecsességgel játszadozik a fürtjeivel.

Taylor feketére festett hajához fekete szemfesték, feszülős répanaci és bőrkabát is párosult, így az összhatását tekintve borzalmas festett, nem is beszélve a kommunikációs stílusáról.

Anikó eleinte még igyekezett beszélgetést kezdeményezni a férfivel,, aki szinte mindenre értelmetlen, egy- két szavas válaszokat adott, ám amikor elkezdte birizgálni a haját, akkor bizony elszabadult a stúdióban a pokol:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.