Benkő Dániel Bazsarózsa babaprojekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a családalapítás is szóba került Benkő Dániel és fiatal kedvese Bazsarózsa között. A pár csak arra fókuszál: hogy egészséges gyermekük szülessen.

"Én mint nő, és leendő anya, nyilván nem vállalok olyan rizikót, hogy beteg gyerekem szülessem, ezért komoly vizsgálatokra járunk Dániellel. Szeretnénk minden bajt megelőzni, és úgy vagyunk vele, hogy inkább elébe megyünk a dolgoknak: derüljön ki, ha összeférhetetlenek vagyunk vagy ha bármilyen probléma fennáll. Mi ennyire biztosra megyünk" – mesélte a Lokálnak a lány. Benkő hozzátette, a legfontosabb vizsgálatokon túl vannak, és rajtavannak a gyerekprojekten.

Forrás: rtl.hu

"A természetesség híve vagyok mindenben, és most határozottan úgy gondolom, azt szeretném, hogy hagyományos úton foganjon a gyermekünk. Aztán persze ha bármilyen probléma adódna, lehet, hogy változna a véleményem. De érzem, hogy minden rendben lesz, és nemsokára érkezik a göndör kishercegem" – tette hozzá Bazsarózsa.

Együtt vacsorázott Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-egyutt-toltotte-az-estejet-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs.htmlKülönleges fotó került fel Palvin Barbi közösségi oldalára: együtt töltötte az estéjét Dzsudzsák Balázzsal. TV + Sztárok--L.L. Junior kerüli Nótár Maryt: nem akar vele szóba állnihttp://www.life.hu/sztarok/20170711-l-l-junior-keruli-notar-maryt.htmlMint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást. TV + Sztárok--Megkapóan bájos csaj Földes Eszter, a Válótársak szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170711-elkepesztoen-bajos-csaj-foldes-eszter-a-valotarsak-szereploje.htmlA fiatal színésznő a pihenése pillanatairól osztott meg egy fotót. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Kata gyönyörű dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-sarka-kata-gyerekeivel-pihent-a-hetvegen.htmlGyerekeivel töltötte a hétvégét Sarka Kata, aki egy olyan fotót tett fel a Facebookra, amelyen Noncsival mosolyognak a kamerába. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita szörfözni próbál: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-szorfozni-tanul-debreczeni-zita.htmlNem mindennapi hobbiba vágott bele Debreczeni Zita. A szexi sztár szörfözni tanul, de állítása szerint is van még bőven hova fejlődnie. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly elárulta, milyen nőre vágyik- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-gesztesi-elarulta-milyen-no-kell-neki-video.htmlGesztesi Károly elárulta, milyen nő tudja rabul ejteni a szívét. A sztár három házassággal és öt gyerekkel a háta mögött jelenleg szingli, de nyitott egy újabb szerelemre... TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.