L.L. Junior kerüli Nótár Maryt: nem akar vele szóba állni

Forrás: Facebook/Mokka -
L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást.

L.L. Junior és Nótár Mary nagyon jó kapcsolatban voltak, de ennek már vége. A kettejük viszálya akkor kezdődött, amikor az énekesnő bejelentette terhességét, majd nem sokkal később azt, hogy elvetélt. A rapper azonban nem hitt abban, hogy a várandósság igaz volt, és felszólította Maryt, hogy hagyja abba a hazudozást. Ebből óriási vita kerekedett kettőjük között, amit azóta sem rendeztek, és egyelőre úgy tűnik, nem is fognak. Egyikük sem igyekszik ugyanis kezdeményezni a beszélgetést sőt, inkább kerülik egymást. Hiába akad olyan alkalom, amikor véletlenül egy helyen lépnek fel, akkor is elkerülik inkább egymást.

L.L. Junior nem beszél Nótár Maryvel Forrás: Facebook/Mokka

Nem volt kedvem találkozni Maryvel"

Borsnak"Őszintén? Nem hiszem, csalódtam benne"

A világhírű DJ, Hardwell titkokat árult el magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-hardwell-titkokat-arult-el-maganeleterol.htmlIgazi világsztárral zárult az idei Balaton Sound híres fellépőinek sora: Hardwell csapott a lemezek közé, ám előtte még adott a Life.hu-nak egy exluzív interjút! TV + Sztárok--Pucéran fotózta Csobot Adélt Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-puceran-fotozta-csobot-adelt-istenes-bence.htmlIstenes Bence meglehetősen intim fotót osztott meg a rajongókkal gyermekének anyjáról: Adél teljesen pucér a képen! TV + SztárokOrigoByeAlex szerelmével közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-byealex-kozos-fotot-posztolt-szerelmevel.htmlByeAlex sokat köszönhet az X-Faktornak, hiszen ott talált rá újra a szerelem is. Úgy tűnik, nagyon tombolnak köztük az érzelmek: az énekes forró fotót posztolt ugyanis kedveséről! Egy szál törölközőben van a hölgy. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa új szerelmével fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-szerelmevel-fesztivalozott-demcsak-zsuzsa.htmlMint tudjuk, Demcsák Zsuzsa életébe beköszöntött a boldogság: egy korábbi sportolóval jött össze a műsorvezető, és boldogabb, mint valaha. A Balaton Soundon is együtt buliztak, lencsevégre is kapták a turbékoló szerelmespárt! TV + SztárokOrigoSztárok, akik hihetetlenül szőrösek: Korda Györgytől Alec Baldwinig - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170710-sztarok-akik-hihetetlenul-szorosek.htmlMielőtt még divatba jött volna a csupaszság a férfiak körében is, rengeteg sztár mutatta meg testét a maga valójában. Bizony sokan közülük meglehetősen dús szőrzettel voltak megáldva, és nemcsak a mellkasukon. Íme, azok a hazai és külföldi férfi sztárok, akik finoman szólva sem szőrtelenek! TV + Sztárok--Szabó Zsófi belefutott a hatalmas dugóba, de nem tudta, mi történt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170710-szabo-zsofi-belefutott-az-m3-as-dugoba-de-nem-tudta-mi-tortent.htmlSzabó Zsófinak is sikerült belefutnia a hatalmas dugóba az M3-ason, ám ő nem tudta, miért áll a sor. Rajongóitól kért információt! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.