Lady Gaga és Christiano Carino összeköltöztek

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Jant, Siny -
szerelem Christian Carino Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga és az ügynöke között úgy tűnik, hogy mostmár nagyon szoros a viszony: nemrég  szerelmesek össze is költöztek. 

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a szőke énekesnő új kapcsoaltba kezdett, a szerencsés ráadásul eredetileg Gaga ügynöke volt. Az ismerősei viszont azt állították, hogy Lady Gaga még az exéhez vágyódik vissza, akivel 5 év együttlét után bontották fel az eljegyzésüket.

Ám most úgy néz ki, hogy tévedtek, a szerelmesek ugyanis már 8 hónapja együtt vannak, és a hírek szerint már össze is költöztek. Húzódik köztük néhány év korkülönbség is, de ez sem őket, sem a környezetüket nem zavarja.

Lencsevégre kapták a szerelmeseket Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Jant, Siny

A szerelmeseket úton útfélen lencsevégre kapják: készült róluk fotó vásárlás közben, és nemrég egy kirándulás alkalmával is lefotózták őket. Úgy űtnik nagya szerelem és az összhang, hiszen el sem engedik egymást - írta meg a Story.

Eltűnt Gábor Zsazsa végrendeletehttp://www.life.hu/sztarok/20170713-nem-talaljak-gabor-zsazsa-vegrendeletet.htmlEltűnt az egykori fényes csillag, Gábor Zsazsa végrendelete. Vajon miért? TV + SztárokOrigoPalvin Barbi és Dzsudzsák Balázs kapcsolata szerelem vagy üzlet?http://www.life.hu/sztarok/20170713-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs-kapcsolata-szerelem-vagy-uzlet.htmlDzsudzsák Balázs és Plavin Barbi a Volt Fesztiválon melegedtek össze, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon egy párt alkotnak-e. A szkeptikusabbak azonban mást látnak a közös fotók mögött: üzleti fogást.TV + Sztárok--Bochkor Gábor a dumájával hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20170713-a-dumajaval-hodit-bochkor-gabor.htmlA híres műsorvezetőt számos hölggyel láthattuk, míg nem talált rá a párjára, Várkonyi Andreára. Gábor nem is akar belegondolni, hogy pontosan hány nővel volt együtt. TV + SztárokOrigoVastag Tamás fél, hogy diploma nélkül elveszíti szerepeithttp://www.life.hu/sztarok/20170713-vastag-tamas-fel-hogy-diploma-nelkul-elvesziti-szerepeit.htmlIskolapadba kell ülniük azoknak a színészeknek, akik társulati tagok, de nincsen diplomájuk. Vastag Tamásnak sincsen papírja, így van mitől tartania, de nagyon bizakodó. TV + SztárokOrigo36 éves lett az olimpiai bajnok Kovács Ágnes: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170713-36-eves-lett-az-olimpiai-bajnok-kovacs-agnes.htmlKovács Ágnes úszónőről már kiskorában tudták, hogy különös tehetsége van, amiről később az egész ország megbizonyosodhatott. A világ legjobb úszói között emlegették a nevét, 13 évnyi válogatottsága alatt minden nemzetközi versenyen pontot szerzett. TV + Sztárok--2 év után szakított Kárpáti Rebeka és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170713-szakitott-parjaval-karpati-rebeka.htmlA fiatal színésznő kapcsolata komolynak bizonyult, mindenki azt hitte, hogy megtalálták egymásban életük párját, de az élet sajnos közbeszólt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.