Somló Tamásnak két rosszindulatú betegsége is volt

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Somló Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt halt meg Somló Tamás. Ennek apropóján beszélt arról orvos testvére, hogy miként is élték meg a zenész betegségét. 

"A legelső leletnél tudtam, ami évekkel korábban volt, hogy sajnos rosszindulatú betegségről van szó – idézte föl a fájdalmas időszakot a doktornő –, de nagyon-nagyon reménykedtünk akkor, hogy időben elkapták. Tulajdonképpen nem is egy, hanem két rosszindulatú betegsége is volt, az egyik aztán nem okozott gondot, de egyből két műtét volt, ezt nem tudják sokan (...) Én végig reménykedtem, soha nem néztem meg – éppenséggel meg tudtam volna – de nem kértem el a leleteit, nem néztem meg, gyakorlatilag struccpolitikát folytattam. Jól homokba dugtam a fejem, hogy nincs itt semmi baj, mert ő remekül volt, nagyon jó hangulatban élt úgy, mint mindig" - idézi Dr. Bródy Andreától, Somló fogorvos terstvérétől a Klubrádióban elhangzottakat a Bors.

Az zenész testvére hozzátette, Tamás fantasztikusan jó orvosok kezében volt, akik mindent megtettek érte. "Őérte mindent megtettek, sajnos nem vagyunk mindenhatóak..." - jelentette ki.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.