Nádai Anikó műsorában, az Anikó #show-ban elszabadult az erotika: Videó!

Forrás: Rtl Sajtóklub -
#Anikó Show Nádai Anikó műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az #Anikó Show legfrissebb adásában olyan dolgokat vállaltak be a vendégek, amelyekhez nekünk még asszisztálni se lett volna kedvünk. Csak ilyen kínosan lehet ismerkedni? 

Letakart szemű fiatalok, egymás félmeztelen testét simogató emberek: erről szólt a legutóbbi Anikó #show. Sokat nem is kellett hozzátenni a műsorhoz, a vendégek ugyanis segítség nélkül is rekordidő alatt leégették magukat, meg egymást is.

Pörögnek a képernyőn a fiatalok fotói, a letakart szemű játékos pedig találomra választ egyet közülük, akivel meg kell ismerkednie. Ez aztán az őszinte szimpátia. Ha 7 másodperccel később mondja ki a stop szócskát, akkor már valaki mást tapogatna. Ezt hívják romantikának, nem?

Mégis sokan élvezték a játékot, nem beszélve a műsorvezetőről, aki egyenesen extázisba jött az egymás mellett kínosan feszengő fiatalok láttán.

Debreczeni Zita mostantól Zita Annoni http://www.life.hu/sztarok/20170716-zita-annoni-lett-debreczeni-zita-uj-neve.htmlEz a nap is eljött: Debreczeni Zita egy életre lemondott a leánykori nevéről. Biztosan felemelő és furcsa érzés is egyben a változás. TV + SztárokOrigoMost már biztos, hogy eljegyzésre készül Harry herceg http://www.life.hu/sztarok/20170716-harry-herceg-el-akarja-jegyezni-a-parjat.htmlMost már egészen biztos, hogy miben mesterkedik Harry herceg: elszólták magukat a barátok. TV + Sztárok--A négy legszörnyűbb sláger a ma 65 éves David Hasselhofftólhttp://www.life.hu/sztarok/20170717-david-hasselhoff-65-eves-lett.html Ma ünnepli 65. születésnapját David Hasselhoff. A színész nagy fájdalma, hogy zenészként nem sikerült igazán ütőset alkotnia, Mi ezt a négy legszörnyűbb slágerével bizonyítjuk.TV + SztárokOrigoPumped Gabo visszatér a képernyőre!http://www.life.hu/sztarok/20170717-visszater-a-kepernyore-pumped-gabo.htmlPumped Gabo és Sebestyén Ági életét a képernyőn követhettük nyomon a saját realityjüknek hála. Mindent megtudhattunk róluk, még azt is, amit nem szerettünk volna. Úgy tűnik, hogy hamarosan még jobban megismerhetjük őket, ugyanis jön a második évad! TV + Sztárok--Gábor Zsazsának még nincs meg a végső nyughelyehttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gabor-zsazsat-meg-mindig-nem-temettek-el-nyughelyere.htmlGábor Zsazsa egyelőre nem kerül a végső nyughelyükre, senki nem tudja, hogy mi lesz a díva hamvaival. A hazai rokonok szeretnék, ha a családi kriptában helyeznék végső nyugalomra a művésznő maradványait. TV + SztárokNorthfotoTakáts Tamás a szőlősben vesztette el szüzességét!http://www.life.hu/sztarok/20170717-takats-tamas-a-szolosben-vesztette-el-szuzesseget.htmlA szüzesség elvesztése mindenki számára emlékezetes, de keveseknek volt olyan különleges élménye, mint amilyen Takáts Tamásnak. Ő ugyanis zuhogó esőben, a természet lágy ölén esett át a dolgon először. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.