Büntetésre számíthat Sebestyén Balázs

Forrás: RTL -
balázsék Reggeli Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs pénteken jelentette be, hogy Reggeli Show helyett, Balázsék néven folytatják a műsort, ám van olyan platform, ahol még él a régi nevük. Emiatt számíthatnak egy-két kellemetlenségre - írja a Blikk.

Több platformon is még mindig a műsor régi neve szerepel, így tovább ketyeg a napi akár 200 ezer forintos bírság, amíg bárhol a Reggeli Show nevet használják.

A lap megnéztő, hogy hétfő reggelre a rádióadó honlapján már nyoma sem volt sehol a Reggeli Show elnevezésnek, helyette a Balázsék szerepelt. Ám a legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon, az Instagramon, sőt az egyik legismertebb honlapon – ahol az adásokat lehet visszahallgatni, még a régi név szerepelt. A Blikk úgy tudja, hogy Balázsék és a Rádió 1 minden közösségi médiaoldalon elindították a névváltoztatási procedúrát, ám még nem értek a végére.

Sebestyén Balázs Forrás: RTL

Sebestyén Balázs – mint a műsor gyártója ellen – a Class FM indított pert, mert szerintük a Reggeli Show – nevében és a logó megjelenésében is – az ő régi műsorukra, a Morning Show-ra hasonlított. A bíróság ideiglenes intézkedés keretében minden formában eltiltotta Balázsékat a Reggeli Show névhasználatától.

Egyelőre Balázsék néven folytatják a műsort.

Sebestyén Balázséknak elegük letthttp://www.life.hu/sztarok/20170715-sebestyen-balazs-reggeli-show-morning-show-radio-1.htmlSebestyén Balázsék, bár továbbra is harcolnak a műsor neve miatt a bíróságon, a folyamatos cikkek és a felhajtás után úgy döntöttek: már hétfőn nevet változtatnak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSebestyén Balázs támadástól rettegett a Guns N' Roses koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-sebestyen-balazs-tamadastol-rettegett.htmlHatalmas élményben volt része Sebestyén Balázsnak: Guns N' Roses Koncerten járt Bécsben. A műsorvezető feleségével és nagyobb gyermekével érkezett az eseményre, de a borzongás mellett hihetetlenül félt is. Az járt az eszében, hogy mi van, ha támadás történik! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSebestyén Balázs szerint a végzés ellenére nyugodtan használhatják a Reggeli Show nevethttp://www.life.hu/sztarok/20170707-sebestyen-balazs-szerint-tovabb-hasznalhatjak-a-reggeli-show-nevet.htmlSebestyén Balázsék ugyan kézhez kaptak egy ideiglenes bírósági végzést, de ennek ellenére tovább használják a Reggeli Show nevet. Balázs szerint ezt még jogosan megtehetik, egy ügyvéd szerint azonban nem. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoA Rádió 1 és Sebestyén Balázsék nem adják fel http://www.life.hu/sztarok/20170706-sebestyen-balazsek-tovabb-harcolnak-a-jogaikert.htmlHiába hihettük azt, hogy az ügy lezárult és döntés született, most kiderült, hogy még koránt sincs vége a jogi tortúrának. Balázsék tovább harcolnak a jogaikért. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSebestyén Balázsék is elmondták véleményüket a terrortámadásról- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-sebestyen-balazsek-elmondtak-velemenyuket-a-manchesteri-terrortamadasrol-video.htmlA reggeli show három fenegyereke vidéki túrnéjuk utolsó napját Budapesten töltötte egy üvegstúdióban. A Life.hu riportere is jelen volt az eseményen. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSebestyén Balázs befejezi a rádiózást?http://www.life.hu/sztarok/20170515-sebestyen-balazs-befejezi-a-radiozast.htmlMeglepő bejelentéseket tett Sebestyén Balázs a pénteki Reggeli show-ban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.